Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Upovídanou servírku Marisu Tomei jednoho dne zachrání před násilníky její plachý kolega s nemocným srdcem, Christian Slater. Mezi oběma lidmi, kteří nemají štěstí v lásce, se zrodí křehké citové pouto... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7,5miliónaTržby USA $18,898,806Tržby Celosvetovo $19,500,000║ Zabudnutý film? Jednoznačne! Neprávom prehliadnutý snímok. Tématicky veľmi pôsobivý a silný. Herecky výborne zahrané, silná a smutná téma. Odporúčam! /80%/ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Takový křehoučký film o dvou citlivých duších, kde jsem měla pocit, že musím okolo nich potichu našlapovat, abych ten nádherný vztah Caroline a Adama něčím nenarušila. Christian s Marisou si tuhle dvojici zahráli s citem, který byl sice daný scénářem, ale z obou ty emoce jasně vyzařovaly. A nechci pominout ani moc hezký hudební podkres, který k té sentimentální atmosféře výrazně napomohl. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokus o dobrou romantiku selhává v povrchní režii. Tam kde režie nestačí vykouzlit romantickou atmosféru je třeba na pomoc přivolat dobré herce. Marisa Tomei je herecky zdatnější než Christian Slater s nemocným srdcem, ale scénář ji nedovoluje přebrat ve filmu hlavní otěže. Smutný závěr filmu podstatně vylepšil dojem z filmu jehož sladkobolnou romantiku s tragickým závěrem jsem už ve filmech shlédnul xkrát. Nic nového v oblasti žánru, ale snaha byla. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný slaďák, ve kterém se jen pomalu rozehrává příběh, který graduje na samém konci. Se hrou na dívakovy city se musí počítat, ale režisér moc netlačí na pilu, takže je to v pořádku. Herci v čele s tichým Slaterem a Tomei jako protřelé servírky tvoří moc pěknou dvojici a jejich projevy jsou velmi přirozené. Ke konci film ztrácí zavedené tempo a sází až moc na dojemné scény, ale na to abych dala jen 3*, mě to vzalo až moc za srdce. ()

Rimmer100 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný film. Mladá servírka která najde svou lásku "Adama" (pracuje jako pomocník v kuchyni ), který je sice plachý, ale velmi citlivý. Jenom možná by se to dalo trošku sestříhat, spousta scén není důležitých a prakticky zbytečných. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Nádherné romantické drama o dvou lidech, jejichž láska nemůže mít dlouhé trvání a končí tragicky. Christian Slater v době, kdy se mi líbil asi nejvíc je v tomto snímku naprosto okouzlující. Jeho ztvárnění tichého a introvertního Adama s velkým, ale bohužel také hodně nemocným srdcem, má skutečné charisma, schopnost zapůsobit a nadchnout. To samé platí i pro jeho protějšek. Dokonalé obsazení hlavních rolí a ještě dokonalejší příběh. - "I am going to fall in love with you. You don't have to love me back. I am going to give you my heart." ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jako on nedává smysl.. Já nedávám smysl.. Ale my dva dohromady smysl dáváme.." Nesmírně křehký snímek, zvlášť ve skvostných výkonech Christiana Slatera a Marisy Tomei a jejich vzájemné chemii.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ona má nonstop smolu na chlapov a on je plachý chlapík, ktorý toho veľa nenahovorí. Raz ju zachráni pred nejakými násilníkmi a postupne sa začnú dávať dokopy. Ale nejaká veľká romantika to nie je. Vlastne je to dosť veľká nuda. On stále mlčí a ona si viac pohovorí so svojou kamarátkou ako s ním, takže ani tragický záver jak vystrihnutý z kórejskej melodrámy vo mne žiadne emocie nevydoloval. 4/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Neznamy reziser Tony Bill natocil svoje najlepsi film. Fil o dvoch ubolenych dusiach , kde sa zrodila velka lska - Slater a Marisa Tomei an druhej. Hodne sa keca, ale to nevadi, film ma kludnu pohodovu atmosferu, az na ten koniec. Tu sa rozhodne nejedna o happyend, preto dam aj vysoke hodnotenie   : 80 % ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Co do romantiky a příjemné slzopudnosti je to dobrá podívaná s vyváženým množstvím sentimentu. Unikátnímu vyznění snímku napomáhá postraní atmosféra vánočních svátků i střízlivé výkony Marisy Tomei a Christiana Slatera. Jeho nemluvný a uzavřený Adam, který umí projevit statečnost v pravou chvíli a pocítit štěstí, než nadejde poslední den, mi byl krom toho osobně symaptický. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Nečekaný vývoj, nadžánrový přístup, romantické, ale jinak, než by člověk čekal, se silnou pointou, nad níž stojí za to déle přemýšlet, ostatné myslím, že se ze závěru filmu pro mě stane nezapomenutelný zážitek, již naplní sentiment... ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Hezké. Zajímavé charaktery. Ale jak je u mne zvykem, zase bych byla pro přeobsazení hlavní ženské role. Ale líbil se mi Adam jako postava, v podání Slatera bez chyby. Příběh dojemnej, pár vážně dobrých, a pár slabších scén, zkrátka to ušlo:-) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Marisu Tomei i Christiana Slatera, o romantických dramatech ani nemluvím. Ale tohle byla neskutečná nuda a nějak se mě ani nedotkla hloubka, kterou měl tenhle počin určitě mít. ()

black8 

všechny recenze uživatele

Celkom nerozumiem tým nevyhnutným úmrtiam na konci podaktorých mnohých romantických filmov. Opäť veľa klišé a veľa cukru, ale inak fajn film na strávenie popoludnia, kedy je vonku zima a človek sa trápi s nádchou a v telke nič iné nedávajú... ()

Reklama

Reklama