Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Upovídanou servírku Marisu Tomei jednoho dne zachrání před násilníky její plachý kolega s nemocným srdcem, Christian Slater. Mezi oběma lidmi, kteří nemají štěstí v lásce, se zrodí křehké citové pouto... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Upovídanou servírku Caroline  jednoho dne zachrání před násilníky její plachý kolega s nemocným srdcem, Adam. Mezi oběma lidmi, kteří nemají štěstí v lásce, se zrodí křehké citové pouto. V hlavních rolíchChristian SlaterMarisa Tomei, Ta má rok po Oscarovi za bratrance Vinnieho, je moc pěkná a sympatická. Člověk jí přeje, aby jí to jednou vyšlo, ale to je s nemocným Adamem prostě nemožné. Jo a ta kamarádka z práce (Rosie Perez) je pěkná kráva. A taky mě potěšilo, že policie chytla ty dva lumpy, co chtěli Karolínu znásilnit a pak píchli kudlou Adama. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Takový křehoučký film o dvou citlivých duších, kde jsem měla pocit, že musím okolo nich potichu našlapovat, abych ten nádherný vztah Caroline a Adama něčím nenarušila. Christian s Marisou si tuhle dvojici zahráli s citem, který byl sice daný scénářem, ale z obou ty emoce jasně vyzařovaly. A nechci pominout ani moc hezký hudební podkres, který k té sentimentální atmosféře výrazně napomohl. ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Co do romantiky a příjemné slzopudnosti je to dobrá podívaná s vyváženým množstvím sentimentu. Unikátnímu vyznění snímku napomáhá postraní atmosféra vánočních svátků i střízlivé výkony Marisy Tomei a Christiana Slatera. Jeho nemluvný a uzavřený Adam, který umí projevit statečnost v pravou chvíli a pocítit štěstí, než nadejde poslední den, mi byl krom toho osobně symaptický. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný slaďák, ve kterém se jen pomalu rozehrává příběh, který graduje na samém konci. Se hrou na dívakovy city se musí počítat, ale režisér moc netlačí na pilu, takže je to v pořádku. Herci v čele s tichým Slaterem a Tomei jako protřelé servírky tvoří moc pěknou dvojici a jejich projevy jsou velmi přirozené. Ke konci film ztrácí zavedené tempo a sází až moc na dojemné scény, ale na to abych dala jen 3*, mě to vzalo až moc za srdce. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ona má nonstop smolu na chlapov a on je plachý chlapík, ktorý toho veľa nenahovorí. Raz ju zachráni pred nejakými násilníkmi a postupne sa začnú dávať dokopy. Ale nejaká veľká romantika to nie je. Vlastne je to dosť veľká nuda. On stále mlčí a ona si viac pohovorí so svojou kamarátkou ako s ním, takže ani tragický záver jak vystrihnutý z kórejskej melodrámy vo mne žiadne emocie nevydoloval. 4/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Rosie Perez obsadila u newyorských filmových kritiků v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli druhé místo. (Terva)
  • Marisa Tomei a Christian Slater si odnesli cenu MTV Movie za nejlepší filmový polibek. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Mineapolis. (Terva)

Reklama

Reklama