Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobře fungující harmonickou rodinu řidiče autobusu Františka Strnada (I. Bareš) a knihovnice středních let (V. Jeníková) zasáhne jako blesk z čistého nebe otřesná událost: jejich nadaný, talentovaný, slušný a „hodný chlapec“ Michal (B. Holiček) se doslova přes noc stane těžkým zločincem. Jednoho dne, zdánlivě bez jakéhokoliv motivu, zavraždí svou první lásku Moniku (B. Seidlová). Rodiče nemohou pochopit, jak se to mohlo stát a pátrají po motivech, jejich okolí se od nich odklání… (Česká televize)

(více)

Recenze (71)

veronikav 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na věc,která se může (i v jiné podobě) stát komukoliv. Nějak jsem se nesetkala v reálu s takovou situací a dost mě to nutilo přemýšlet co by ? Kdyby? Jak bych se k tomu postavila a z které strany ? Oběť automaticky -ale nikdy mě nějak nenapadlo, že vlastně trpí i další nevinní -kteří jsou pro dost lidí vlastně vinni... ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Evicka tricko - Veronika Janikova tak jak jsem ji doposud jeste neznal, timto dekuji tvurcum za toto jeji odhaleni - poznani.Igor Bares nepopsatelny, jednickovy vykon.Hudba skvelesehodici. Pribeh fajn.Nekdy mi vsak prislo , ze syn je sice ve vezeni ,ale ze rodina to moc neproziva a vlastne hned prvni vecer pri veceri opet zazni "Dobrou chut". Prislo mi , ze na to ,ze se neco zasadniho zmenilo, se vlastne nic nezmenilo a rodina reagovala dle meho nerealne. Avsak tak to bylo napsano a nezbyva mi nez to respektovat. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Film s velmi slušným potenciálem, který, ač nebyl využit v té největší míře, dokázal dané téma obsáhnout velmi kvalitně. Film staví především na výborném hereckém obsazení, jasně vede Igor Bareš a také Barbora Seidlová, ač na scéně nepobude příliš dlouho. Na české poměry rozhodně vydařený počin, který mě jen utvrdil v tom, že podobné malé, neznámé, zapadlé filmy v sobě mají mnohdy větší potenciál a kvality, než nějaké komerční hity měsíce. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Na naše televizní poměry vydařená záležitost. Film bodá do bolavého místa tak ostře, že jsem v něm poznal povahové rysy tak typické pro náš národ. Sobeckost, vztahovačnost, škodolibost, lhostejnost, neupřímost a mnoho dalších výživných antischopností... jediná věc, která celý film sráží je místy hluchý scénář, ve kterém je pár děr. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Videl som tento film keď som mal 11 rokov a dosť silno na mňa vtedy zapôsobil. Je to dosť drsný príbeh o mladíkovi, ktorý v opilosti v záchvatu vzteku zavraždí svoju priateľku keď zistí že je mu neverná. Vzápätí je odsúdený na 8 rokov ale to pravé peklo čaká na jeho rodinu - de facto nevinných ľudí, ktorí platia za čin svojho syna. Celá spoločnosť sa im otočí chrbtom a stávajú sa z nich vydedenci. Skvelý civilný herecký výkon tu podáva Igor Bareš. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Igor Bareš, který hraje řidiče autobusu Františka Strnada, nemá řidičský průkaz na žádné motorové vozidlo včetně autobusu. (TomasSlach)

Reklama

Reklama