Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska, manželství, rodina. To je přece přirozený sled věcí. Ne však pro Sarah (Whoopi Goldbergová) a Hala (Ted Danson). Jsou to rodiče bystré vysokoškolačky Zory a přitom se nikdy ani nepoznali! (Warner Home Video CZ)

Recenze (48)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Milá stará oddychovka, ktorá rozhodne baví. Scény s medveďom, nahou ženou, ktorá robila mlynské kolo, to bola sila. Nuž aj takto môže dopadnúť darcovstvo spermií za peniaze. Jednoduché, prehnane naivné, no bolo vtipné vidieť Willa Smitha v mladosti inak ako vo Fresh Princovi, no vo filme Šesť stupňov odlúčenia bol presvedčivejší. Whoopi Goldberg nemusím, no na toto bola stavaná. Som z toho v rozpakoch, je to taký podpriemer. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. Go Away - Gloria Estefan ,2. Does He Do It Good - Keith Sweat And Silk ,3. Made In America - Del Tha Funkee Homosapien ,4. Colors Of Love - Lisa Fischer ,5. What Is This? - Sergio Mendes ,6. Made In Love - Mark Isham ,7. I Know I Don't Walk On Water - Laura Satterfield And Ephraim Lewis ,8. Dance Or Die - Jazzy Jeff And The Fresh Prince ,9. Smoke On The Water - Deep Purple ,10. If You Need A Miracle - Ben E. King ,11. Stand - Y.T. Style ()

Reklama

Bilky 

všechny recenze uživatele

WHOOPI nemusim ale myslím že z komédií je toto jej lepší film. Niektoré scény veľmi dobré a sem tam záblesk sviežeho nápadu ale ostatné už len otrepané schéma... 80tie roky boli takýchto filmov plné a tento prišiel po funuse... u mňa 45% Raritkou je jedna z prvých úloh pre agenta J z MiB. Nuž, začiatky boli ťažké, fšak WILLl? :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená rodinná komedie. Whoopi Goldberg má hodně všetečnou dceru. Ta jednoho krásného dne zjistí, že jejím otcem je prodejce ojetin Ted Danson, bílý prodejce ojetin. Komplikace na sebe nenechají dlouho čekat. Whoopi Goldberg a Ted Danson spolu tvoří velmi netradiční filmový pár. Jak už to bývá protiklady se přitahují. Rozhodně se nebudete nudit. Já jsem se nenudila ani jednou. ()

tron 

všechny recenze uživatele

MADE IN AMERICA je štandartná rodinná svižná komédia, ktorá by mala zásadný problém snáď len v prípade, že by titulné farebné úlohy obsadili nevhodní/neschopní herci. Z Whoopi Goldbergovej a môjho milášika, Teda Dansona, sa však vykľul veľmi príjemný netradičný filmový párik, takže napriek klišé scenáru a rutinnej réžii sa nebudete nudiť a keby aj tempo občas predsa len mierne stagnovalo, pribehne pohotovo začínajúci Will Smith a troška to roztočí. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Albany, v Berkeley a v Oakland v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama