Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska, manželství, rodina. To je přece přirozený sled věcí. Ne však pro Sarah (Whoopi Goldbergová) a Hala (Ted Danson). Jsou to rodiče bystré vysokoškolačky Zory a přitom se nikdy ani nepoznali! (Warner Home Video CZ)

Recenze (48)

Bilky 

všechny recenze uživatele

WHOOPI nemusim ale myslím že z komédií je toto jej lepší film. Niektoré scény veľmi dobré a sem tam záblesk sviežeho nápadu ale ostatné už len otrepané schéma... 80tie roky boli takýchto filmov plné a tento prišiel po funuse... u mňa 45% Raritkou je jedna z prvých úloh pre agenta J z MiB. Nuž, začiatky boli ťažké, fšak WILLl? :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. Go Away - Gloria Estefan ,2. Does He Do It Good - Keith Sweat And Silk ,3. Made In America - Del Tha Funkee Homosapien ,4. Colors Of Love - Lisa Fischer ,5. What Is This? - Sergio Mendes ,6. Made In Love - Mark Isham ,7. I Know I Don't Walk On Water - Laura Satterfield And Ephraim Lewis ,8. Dance Or Die - Jazzy Jeff And The Fresh Prince ,9. Smoke On The Water - Deep Purple ,10. If You Need A Miracle - Ben E. King ,11. Stand - Y.T. Style ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

MADE IN AMERICA je štandartná rodinná svižná komédia, ktorá by mala zásadný problém snáď len v prípade, že by titulné farebné úlohy obsadili nevhodní/neschopní herci. Z Whoopi Goldbergovej a môjho milášika, Teda Dansona, sa však vykľul veľmi príjemný netradičný filmový párik, takže napriek klišé scenáru a rutinnej réžii sa nebudete nudiť a keby aj tempo občas predsa len mierne stagnovalo, pribehne pohotovo začínajúci Will Smith a troška to roztočí. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenáročná devadesátková komedie stavěná na značně nesoudržné konstrukci, ale umějící občas z ničeho vygenerovat zábavné situace. Podprahová snaha mazat rasové rozdíly je zjevná, a nic proti ní, ale castingové zaměření na jména, nikoli na typově padnoucí osobnosti, stahuje film dolů. Ted Danson se rolí baví a je to znát, Nia Long patří mezi nejroztomilejší černošské herečky 90. let, potud nemám výhrad, ale Whoopi Goldberg neustále opakuje své mnohokrát viděné komediální šablony, ale zcela zbytečný a otravný je zejména Will Smith, který je zde úplně z jiného světa – hraje si své Fresh Prince a vůbec ho nezajímá, že se nachází v jiném titulu! Škoda, tady se dalo vytěžit mnohem více! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Od doby, co jsem viděl tenhle film jako děcko, tak jsem si zapamatoval pojem "spermabanka" a přesto tenhle film o hledání táty není nic bulvárního, ale inteligentní věc. Žádná pecka, ale dobře se na to dívá. Whoopi Goldberg supr, Will Smith skoro debutant. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Albany, v Berkeley a v Oakland v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama