Reklama

Reklama

Flesh Gordon 2

  • Kanada Flesh Gordon Meets the Cosmic Cheerleaders (více)

Nepřející vládce Ledové planety vysílá zvláštní paprsky, které způsobují mužskou impotenci. A proto mladé dívky unesou Flashe Gordona, který doposud nebyl ozářen. Dívky totiž s muži hrají nejraději zvláštní hru ve které je ozářený hráč k ničemu. Flesh Gordon 2 je komedií, která si dělá legraci úplně ze všeho. (Vapet Production)

Recenze (10)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Impotenčné lúče ohrozujú galaxiu a tak sa zúfalé vesmírne roztlieskavačky rozhodnú uniesť Flesha Gordona, filmovú hviezdu z planéty zem, ktorý ich ako jediný môže sexuálne uspokojiť. Jeho priateľka sa ho však vydá zachrániť v doprovode šialeného vedca posadnutého zväčšovaním ženských pŕs. V rakete letiacej na pohon súložiacej hydiny narazia na nebezpečný roj prdeloidov ( vychádzam z českého dabingu, v originále to bolo assteroids ) čo prdením odpália kométu. Podarí sa im Flesha nájsť, ale ten nemôže hovoriť lebo má hubu zapchatú kundou. Následne sa role vymenia a na záchranu sa pre zmenu vydá Flesh. Spolu s profesorom stroskotajú na planéte kde sú miesto kopcov prsia a prenasleduje ich obrý penis, pred ktorým sa ukryjú v jaskyni čo vyzerá ako... no áno, presne tak a následne sa zvezú na prúde spermií až do mliečneho baru. King konga močiaceho z mrakodrapu, hovoriace hovná a finálnu bitku s tortami už radšej nespomínam, takisto ako scénu kde hrdinovia dramaticky vyletia z riti v raketopláne čo má miesto riadiacich pák záchodové zvony. Všetko je to naozaj úžasne dementne perverzné a lacno papundeklové, kozmické lode majú miesto motorov v zadku prskavku a herecké výkony sú strašidelnejšie než väčšina hororov čo som kedy videl. Človek sa len diví že to nie je od Tromy. Každopádne ja sa na tom zabíjam furt, takže nemám čo riešiť. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Režisér se snaží ze svého neumětelství a z neumětelství celého štábu učinit přednost. Takže je film naprosto infantilně pitomý s nahuštěnou koncentrací sexuálních fórků. Scénárista a vlastně režisér v jednom musel být naprosto posedlý ňadry, protože tolik nahých ňader už v žádném jiném filmu neuvidíte. Každá herečka, dokonce i ta nejposlednější z komparsu, je ukáže alespoň jednou. Kecám, je tam vlastně jedna 200 kilová, která diváka naštěstí ušetří a své přednosti mu neukáže. A o čem film vlastně je? Ďábelský záporák Evil Presence vytvoří radioaktivní paprsek, který udělá ze všech mužů na jeho planetě impotenty, takže komando kosmických roztleskávaček letí na Zemi ulovit nějakého pořádného samce. Do rány jim padne Flesh Gordon. Takže je v zápětí unesen. Na jeho záchranu vyráží praštěný vědátor Dr. Flexi, který má úchylku na slepice ,a prsatá (jak jinak) slečna Dale. Ve filmu uvidíte věci, co jste ještě nikde neviděli, jako močícího King Konga, prdící assteroidy, olbřímí mluvící penis, mluvící hovna, velice špatné křečovité herecké výkony, neskutečné kulisy, pitoreskní kostýmy a mnoho dalších bizarních podivností. Přesto, i když bych alespoň za snahu a entuziasmus tvůrců rád dal vyšší hodnocení, nemůžu, protože tento styl humoru mi zrovna u tohohle snímku opravdu vůbec nesedl. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Teda, snad ještě lepší, chtěl jsem napsat - strašnější, blbější, hovadštější... - než jednička z roku 1974. Prasácké nechutnosti korunují chodící a mluvící lejna velikosti člověka, zadky a obří penis. Vlastně těch úchyláren je tam spousta, některé vypsali ve svých komentářích Terrordrome a Paldini. Já se bavil a současně divil, co že to vysílá česká TV. ()

woody.birch odpad!

všechny recenze uživatele

Dvojka ještě horší než jednička. Přesněji řečeno: Platí pro ni totéž, co jsem napsal o prvním filmu. Jenže vidět ještě jednou v trochu jiném provedení je o moc horší. Chvilku jsem dokonce přemýšlel, že jedničce přidám bodík, aby tohle mohlo dostat jednu umrněnou hvězdičku. Jenže něco jako odpad ohodnotit musím. Na celém filmu je nakonec nejlepší jeho obálka. PS: Přístup typu "to je tak blbý, až je to krásný" odmítám. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama