Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Politické drama nás vrací do 80. a 90. let 20. století a představuje, které události vedly k současnému, nepříliš vřelému vztahu mezi bývalými dvěma nejdůležitějšími muži britské Labour Party: Tonym Blairem, kterého tu poprvé, ale ne naposledy, ztvárňuje Michael Sheen a Gordonem Brownem, jehož hraje David Morrissey. Mladé politiky s různými povahami i různými úhly pohledu na budoucnost labouristů svede dohromady společná kancelář a spojí je přátelství. Po smrti lídra strany se z mužů stanou rivalové a jejich přátelství definitivně zasadí smrtelnou ránu zrada jednoho z nich. (MrLawrence)

(více)

Recenze (3)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Michael Sheen poprvé jako Tony Blair, k tomu David Morissey jako Gordon Brown v perfektní vnitrostranickém souboji se skvělými dialogy a i jistým spádem děje. Z té celé "Blairovské trilogie" díl rozhodně nejlepší. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Až příliš vnitropolitického žvanění na můj vkus, ani to mi však nedokázalo zkazit potěšení z lahůdkového herectví pánů Sheena a Morriseye. ()

Sakulnikov 

všechny recenze uživatele

Politika dobrá, zvláště Michael Sheen v roli Tonyho, ale vzhledem k širokému záběru - řeší se tam vývoj vztahu v rámci celého desetiletí, je to vlastně příliš krátký film a až příliš zkratkovitý. ()

Reklama

Reklama