Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (163)

darm 

všechny recenze uživatele

Asi tak před sedmi lety jsem si nařizoval každé pondělí budík na půl sedmou, abych nezmeškal na Supermaxu byť jen jediný díl.. Když jsem po tak dlouhé době viděl jeden díl tohohle "skvostu" znova, tak jsem se nestačil divit, jak je to celé totálně dementní a prošpikované opravdu uměleckými hereckými výkony.. Docela síla. Kdyby se mi to jako malému nelíbilo, bylo by to za odpad. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

U mě je to hlavně nostalgie z dětství. Dívat se na to poprvé jako dospělý divák, asi bych byla kritičtější. Absolutně nevhodné pro náročného diváka, ostatně ani nechápu, proč by takový koukal na seriál tohoto typu. Jsou to jednotlivé jednohubky pro děti (asi spíš slečny) a okem takové diváka je to naprosto ok. ()

Reklama

chemik11 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že to přeháníte, jako byste se brali za nějaké profesionální kritiky. Odpad? Blbost? Co blbnete. Já na to koukal jako malej a teď v 25 na to koukám znova a znovu se bavím. Staré díly jsou dobré, některé jsou zábavné, srandovní situace. Jasně je to takové dětské, ale tak co. Zbytečně nepřemýšlejte, je to jen seriál o čarodějnicích. Teď koukám na 4. řadu, jak je Mildred s Ethel na té koleji, a zatím se mi moc líbí, už to není takové dětské a dá se na to koukat, tak nevím, co tady blbnete. A v životě by mě nenapadlo tenhle seriál srovnávat s Harrym Potterem, nenapadlo by mě to, dokud bych si tuhle stranku nečetl. Neberte tu televizi, seriály a filmy tak vážně, pak byste se bavili. ()

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě kdo tohle vymýšlel. Myslím, že někdo chtěl vytvořit hodně lacinou dětskou zábavu. Že bude stačit když banální příběh a zápletku zaobalí rádoby zdařilým kouzelnickým světem a hotovo. Myšlenka by to nebyla špatná, jenže to by ty triky musely vypadat o mnoho lépe, dále by žákyně a především učitelé a další kouzelníci nesměli působit tak příšerně toporným dojmem. Zlatý Harry Potter. Nechci být vůči tomuto seriálu předpojatý, ale asi se mi to nepovede. Harry mě natolik ovlivnil, že veškerý další kouzelnický svět srovnávám s tím J. K. Rowlingové. Ten její má šmrnc, nápad, napětí. Je mi úplně jedno, podle které knížky je tenhle seriál (jestli tedy nějaká posloužila jako předloha, pokud ano, tak bych jí nikdy nečetl). Svět čarodějů Rowlingové, působí narozdíl od tohohle, opravdově a zajímavě. Vyvolává ve mně pocit, že Bradavice jsou tajemnou školou, s mnoha záhadami a především se tam něco děje, být na nich žákem stojí za to. Škola Mildred na mě, ale bohužel působí mnohem nudněji než jakákoliv obyčejná škola, která opravdu existuje. ()

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Prdelní ksicht Mildret Virválová aneb škola pro chudé a hnusné čarodějnice, které v Bradavicích nechtěli. Jako malý jsem tenhle seriál nesnášel, ale přesto jsem se na něj nemohl přestat dívat. Proč? Možná proto že v sedm ráno v telce nic jinýho nebylo? Nebo protože mě slečna Krákavá zhypnotizovala? To už se asi nedozvíme. Stejně tak jako se nedozvíme zda se z Mildred stane opravdová čarodějnice nebo jestli se ze slečny Metlové nakonec vyklube Lord Voldemort. Tuhle záhadu už nechávají vyřešit nás, mentálně zaostalé, slintající diváky tohoto geniáně vypatlaného seriálu. DJEKUUJEEME!! AHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAAAA *tlesk* *tlesk* *tlesk*. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Doslovný překlad originálního názvu seriálu „The Worst Witch“ je „Nejhorší čarodějnice“. (ČSFD)
  • Fenella (Julia Malewski) a Griselda (Poppy Gaye) ze čtvrtého ročníku   v epizodě Nezvaná říkají, že jsou v posledním ročníku. Ročníků je ovšem pět. (Tichošlápek)
  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)

Reklama

Reklama