Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

V mene Angela je príjemná (takmer rodinná) komédia z prostredia mafie, kde sa Sylvester má postarať (myslené v dobrom) o dcéru umierajúceho bossa. Počas primeranej minutáže čerpá snímka z početných vtipných momentov a pozitívnej energie všetkých zúčastnených. Však ani odľahčený humor s fungujúcou love story nedokáže film pre jeho obyčajnosť a slabučký záver vymaniť z priemernosti. Ešte že za štyri roky malo prísť k vzkrieseniu Talianskeho žrebca. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tento film není aspirant na čtyři hvězdy, ale já je dám. Asi mi kápl právě dnes do noty a já se fakt bavila. Tato mírně akční skoro parodie na drsné italské gangsterky s výborným hereckým výkonem v podání Madeleine Sowe a slušným Stallonem pro mne byla příjemným překvapením. Ze začátku to vypadalo, že film bude pěkná nuda, ale najednou se rozjel a bože já se nasmála. Závěr je romantický, ale netypické klišé. Takže já to vidím na 75%. PS: dabing Stalloneho hrozný, ale ten nehodnotím. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hlúposť či už v mene Angelovom alebo nie. Burke skrátka natočil film, sktorého chcel spraviť akčnú, mafianskú komédiu a nakoniec mu vyšla iba fraška. Herecké obsadenie a celkovo postavy nie sú zrovna TO čo by robilo tento film zaujímavým. Samotný Quinn je tu už tak starý že už jednoducho vidíte že je na konci so silami. Stoweová ako uškriekaná bezradná dcéra a vzápätí sebavedomý seximbol je neuveriteľne príšerná a otravná a film nerobí len to keď nejaká Stoweová uteká v spodnom prádle a kozy jej skáču sem a tam. Vtipy sú zle načasované a režisér je neskúsený a podkopáva celý film. Scénar je taký slušný priemer ale to je asi všetko pretože zostáva nevyužitý. Jediné čo drží tento film nad vodou je Stallone ktorého mám rád a opäť dal svojej postave dušu. Ale stačilo to len na slabé 2*. Neskutočne sklamanie. Dúfam že Burke už nič nenatočí lebo je hanba že zrovna tento film je venovaný pamiatke Antonyho Quinna. Quinn si ako herec zaslúžil viac ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Typická červená knihovna s klasickou jednoduchou zápletkou, ale?!.... Madlen Stowe je tak éterická úžasná bytost, že jí prostě nelze odolat. Lepší partnerku k Slyovi si neumím představit a Sly tradičně chlap každým coulem, prostě a musím se opakovat, každá, nejen Roman.Ticka, by ho chtěla mít doma, nemám pravdu? Celkový dojem snad kazil namaštěný Raoul Bova, ale v únosné míře. Scéna, jak se pravá dáma má správně pohybovat, je pro mě vrcholem smyslnosti a zastřené erotiky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +Stallone a Madeleine Stowe(určitě bych jí nehádal 44), vlastně herci byly docela fain -žánrový mišmaš (1.komedie 2.romantický 3.akční 4.krimi), dialogy/// První půlhodina je velice zábavná. Tváří se jako mafiánský film, jen decentně odlehčený. V určité části (v momentě kdy začne romantická linka) nastoupí stereotyp a spousta nudných dialogů. No a v poslední třetině se to zase trošku rozjede a nakonec to všechno krásně skončí. Bál jsem se, že to bude horší, nakonec to byla docela zábava, ale není to nic převratného. Chybý nějaký dramatický prvek, ale i bez něho je to dost přeplácané./// Celkem 46%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama