Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli Vaše chůze nebude souhlasit s Vaším záměrem a naopak, tak jste v pytli. A ten pytel skončí na dně řeky." Mafiáni se evidentně dělí na ty hodný a na ty zlý. Ty hodný chrání dobrák Frankie a ti zlí se hodí jako přísada do betonu nebo na zpevňování dna jezera. Sice mi to nějak nesedí, ale tady jsou gangsteři jen křoví pro zamilovanýho Frankieho a jeho Madam Jennifer, tak to přejdu. Co ovšem nemohu přejít, tak to je skutečnost, že Jennifer je protivná a pitomá, takže ji sympaťákovi Frankiemu prostě nepřeju. To je ale jenom můj problém, takže na něj zapomenu a budu si pamatovat, jak jsem se bavil při Frankieho neustálým uklízení vrahů. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou to tak chodí.. akční hrdinové let minulých už nestačí dnešním mladíkům a tak přeřazují na nižší rychlost a mění žánry. Nejčastěji za komedii. U Arnieho to absolutně nevyšlo, Slyovi přerod zdá se vůbec nevadí. Jeho komedie jsou alespoň průměrné a Sylvester ukazuje, že mu hraní není cizí. Bodyguard Frankie (Francis), profesionál, kterého si oblíbí každý, koho ochraňuje se zakouká do Jennifer, ztvárněnou stále ještě okouzlující Madeleine Stoweovou. Samozřejmě ne hned, ale jako v každém stejně žánrově zaměřeném kousku to chvíli potrvá. Takhle by byl příběh samé klišé, jenže do hry vstoupí zabijáci, kteří nejdříve odstraní Angela v podání Anthony Quinna ve své poslední roli, a poté si brousí zuby právě na jeho dceru Jennifer. To už tak klíšoidně nezní... Snad Sly bude točit alespoň takto mírně nadprůměrné snímky. ()

Reklama

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnuti by som tomuto filmu nedal viac ako 50% , no dal som mu druhu sancu a od vtedy som ho videl uz viackrat a tento film si ma ziskal . Ma to velmi dobre temto , nechyba tomu nadhlad , humor miestami prechadzajuci az do cierneho humoru , no a v skratke to ma vsetko co dobry film ma mat . ()

KillHurt 

všechny recenze uživatele

Autoři si měli předně ujasnit, co chtějí natočit. Gangsterka se přelévá z komedie přes romantiku až po drama a bohužel nefunguje ani jedno. Jako milá oddychovka to ale stačí. Stallonemu role nesmělého Siciliána sedí. Místo Medelein Stowe byla v plánu pravděpodobněji mladší herečka s milým kukučem a zasněnýma očima, ale i tak roli zvládla a působí v ní uvěřitelně. Zajímavý výběr hudebních skladeb. ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Stalloneho mám jako herce rád, ale v tomto podivném mixu několika žánrů sice stále vynikal(v porovnaná s ostatníma), ale nedokázal mě nadchnout. Pár dobrých vtipů a několik zajímavých scének. To tam bylo asi vše hlavní herečka se mi nelíbila. Odešel jsem na oběd a přišel na konec. Ten byl těžce předvidatelnej a o to víc trapnej. Přesto Sly jako tvrdý bodyguard, který v jádru chce být pouze kuchařem v Itálii, mě donutil dát tomuto filmu 2* ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama