Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Taká menej typická Stallonovka, ktorá ma ale bavila. Príbeh o mafiánoch, drsný Sly (aj keď bohužiaľ bez Rímskeho), pekná Madeline Stowe a k tomu fajn humor na odľahčenie a príbeh, ktorý je stále zaujímavý až do konca. Nič prevratné, ale je to jeden s tých filmov, kde si vás Stallone získa zo svojou charizmou. 65% - 3* ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia s mafiánskym podtextom, kde sa to s humorom príliš nepreháňa, akcie je tu skromne a vôbec sa to všetko tak trochu vleče. Stallone hrá to na čo má, Quinn si príliš nezahrá a Stowe je skôr otravná. Ideálny film na situáciu, ako je nočná služba alebo absolútny nedostatok inej možnosti ako stráviť čas. ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Ikdyž nerad, tak musím dát odpad. Je to naprosto hrozný propadák. Sice jsem ho dokoukal až dokonce, ale se silnou averzí. Příšerně napsaný scénář! Tudíž to nikdo z herců nemohl zahrát pěkně. Na Sylvestrovy se na tomto snímku podepsal zub času více, než by bylo zdrávo a jeho role byla dosti nevýrazná! Gansterskej kuchtík, fuj! Je to pro mě opravdu zklamání... ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnuti by som tomuto filmu nedal viac ako 50% , no dal som mu druhu sancu a od vtedy som ho videl uz viackrat a tento film si ma ziskal . Ma to velmi dobre temto , nechyba tomu nadhlad , humor miestami prechadzajuci az do cierneho humoru , no a v skratke to ma vsetko co dobry film ma mat . ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tento film není aspirant na čtyři hvězdy, ale já je dám. Asi mi kápl právě dnes do noty a já se fakt bavila. Tato mírně akční skoro parodie na drsné italské gangsterky s výborným hereckým výkonem v podání Madeleine Sowe a slušným Stallonem pro mne byla příjemným překvapením. Ze začátku to vypadalo, že film bude pěkná nuda, ale najednou se rozjel a bože já se nasmála. Závěr je romantický, ale netypické klišé. Takže já to vidím na 75%. PS: dabing Stalloneho hrozný, ale ten nehodnotím. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama