Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969. Hlavním hrdinou tohoto příběhu je Jim Ramroc (Sylvester Stallone), americký voják, který utíká z války ve Vietnamu. Mění si své jméno na Jim Rainbo a přidává se k podvratné skupině radikálních hippies. Společně zosnují ďábelské spiknutí proti Spojeným státům, které například zahrnuje bombové útoky na různých místech Ameriky. I když se jedná o komedii, klade si tento film spoustu důležitých otázek. Může k něčemu podobnému skutečně dojít? Mohl by být takový plán vůbec zmařen? Může být naše demokracie zachována? (videofil)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Totálně neznámá komedie, kde je Stallone naprosto úžasný. Viděl jsem to na ZDF. Proč ne tady v Čechách? ()

PogoJoe

všechny recenze uživatele

Předabovaná verze jednoho z prvních Slyových filmů z roku 1970 No Place to Hide (podle imdb, kde to má taky hodně nízký hodnocení). Já nehodnotím, protože jsem neviděl, ale překvapují mě ty 5-tihvězdičkový ratingy tady na CSFD. Lidi? Opravdu jste tuhle amatéřinu viděli a tolik se vám líbila? ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Casy, kedy akcny /polo/boh Stallone zacal uspesne topit svoju karieru v komediach. Ale to najhorsie /Stuj, nebo Maminka Vystreli ...../ este iba malo vyjst. 41 % ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Takže polovina hodnotících to samaozřejmě absolutně neviděla, důkazem je i ten úžasný komentář tady níže od martin741, z kterého je jasné, že vůbec neví, která bije a zrovna tak nejspíš i kolega Terva. PogoJoe má pravdu jde jen o předabování filmu No Place to Hide z roku 1970, plus tam jsou dotočené některé další "vtipné" záběry, jako ta s jasnovidkou. Myslím, že česká distribuce neexistuje, i když jsem viděla na dabing.cz že to předaboval Pavel Soukup a Daniel Rous. K samotnému dílu já viděl anglický originál a je to přesně ten typ filmu, který mi nic neříká, chápu parodie, ale tohle nebylo nic pro mě (rozpatlaný hovna apod.). ()

Reklama

Reklama