Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York, konec šedesátých let. Protiválečné nálady a deziluze. Skupina mladých lidí připravuje bombový atentát na kancelářskou budovu firmy, která nelegálně dodává zvířecí klece na týrání lidí do Jižní Ameriky. Skupina však má mezi sebou špióna z FBI...
Sylvester Stallone hraje radikálně orientovaného studenta Jerryho Savaga. Zamiluje se do krásné Laurie, která je přesným opakem toho, oč se snaží mladí radikálové. Jerry se musí rozhodnout mezi svou láskou a oddaností vůči skupině. Uvědomí si však, že protiválečné hnutí může ublížit všem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

T2 

všechny recenze uživatele

Po všetkých stránkach dosť nevydarený film ako nejaká biografia to absolútne nefunkčné, príbeh na celej ploche takmer ničím nezaujme, našťastie že film nemá prehnanú dĺžku, najhoršie na tom ale je kamera, tá tu je doslova úplne od veci, dosť často sníma tak staticky že podávané obrázky sú horšie než nasnímané z akéhokoľvek domáce videa. Celkovo sa ani o kvalite filmu nedá hovoriť. /25%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty Stalloneho začátky byli vážně hrozné, až čumím, že se dokázal stát megastar. Nejde ani tak o jeho výkon, protože i přes tu bídu patřil k tomu lepšímu, co nám tu bylo nabídnuto, ale hlavně kvalita těch filmů, v nichž se na počátku své kariéry objevil, byla vážně katastrofální. Tady se většinu času jen kecá o Vietnamu, připravuje se bombový útok ala bláhoví ochránci lidských práv a svobod – přitom většina dialogů byla rovněž hrozná, nudné pasáže se snažili zaplnit ještě nudnějšími chlápky z FBI a až samotný závěr nám nabídl jakžtakž snesitelnou podívanou. Navíc ten český dabing – to bylo něco otřesného… ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Příběh snímku se odehrává v říjnu roku 1969. Hipísák Jerry Savage (Sylvester Stallone) se připojí k newyorské protiválečné radikální skupině, která holdá odpálit bombu v budově firmy, která oficiálně vyrábí klece pro tygry používané jako cely pro zajatce. FBI se podaří do skupiny infiltrovat informátora, který zůstává členy neodhalen do dne výbuchu... Samotný film neměl asi moc velký rozpočet a nejvíce zaujmou dobové záběry z demonstrací a Vietnamu, jde o první seriózni roli začínajícího mladého Slye v roce 1970. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Filmové začátky Sylvestra Stalloneho byly prostě krušné, ale dělal co mohl, aby se uchytil. A tak bral vše, co bylo k mání, čímž vznikly filmy dnes spíše pro ostudu. Ale ať se to někomu líbí nebo ne, snímek je v celé své špatnosti právě vlivem účasti Sylvestera Stalloneho příznačným sběratelským kouskem, který se stal součástí jeho legendy. Scénář byl snad údajně sepsán na základě skutečné události, ale vlivem značně nízkého rozpočtu nelze nic výjimečného očekávat. Dramatizace, napětí, či nějaká akce? Ani náznakem. Nuda se pere z bezmocností s námětem nějak pohnout do zajímavosti. Tempo je tak pomalé, že koho tohle neuspí, tak už nic. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První "normální" snímek, ve kterém se v hlavní roli objevil budoucí vietnamský veterán a legendární boxer Sylvester Stallone. A podobně jako začátky jednoho z jeho vysvalených rivalů ani v tomto případě se nejednalo o dobrý start. Nudný snímek o partě mladých atentátníků v sobě neskrývá nic, čím by mohl kohokoliv zaujmout a zapůsobit může snad jen jako nostalgická pecka pro opravdové Stallonovi fanoušky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama