Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York, konec šedesátých let. Protiválečné nálady a deziluze. Skupina mladých lidí připravuje bombový atentát na kancelářskou budovu firmy, která nelegálně dodává zvířecí klece na týrání lidí do Jižní Ameriky. Skupina však má mezi sebou špióna z FBI...
Sylvester Stallone hraje radikálně orientovaného studenta Jerryho Savaga. Zamiluje se do krásné Laurie, která je přesným opakem toho, oč se snaží mladí radikálové. Jerry se musí rozhodnout mezi svou láskou a oddaností vůči skupině. Uvědomí si však, že protiválečné hnutí může ublížit všem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První "normální" snímek, ve kterém se v hlavní roli objevil budoucí vietnamský veterán a legendární boxer Sylvester Stallone. A podobně jako začátky jednoho z jeho vysvalených rivalů ani v tomto případě se nejednalo o dobrý start. Nudný snímek o partě mladých atentátníků v sobě neskrývá nic, čím by mohl kohokoliv zaujmout a zapůsobit může snad jen jako nostalgická pecka pro opravdové Stallonovi fanoušky. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Střízlík Sly v klobouku, s delší máničkou než měl v Rambovi a partička rebelů chystající odpálit nálož ve fabrice na "opičí klece". Konec šedesátých let a odpor k zahraniční politice USA. Téma velmi zajímavé se širokým potenciálem. Škoda, že Slyova prvotina nevyšla zrovna dle mých představ. Herecký výkon průměrný, dialogy strohé, hudba hodně špatná a zastydlí hippies na každém kroku. Ale je to prostě Sylvestr .-) tedy jen a jen za něj 40%! ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

☮ ☮ ☮ První Stalloneho (skutečný) film, díky kterému se začal více zajímat o herectví a prosazovat se dál ve filmu. No Place to Hide / Rebel je film, který rozjel Sly-ho kariéru, měl děj, nepřinesl nic nového ani extra, ale zároveň nenudil a bylo tam hodně hipíků a historických záběrů, . . . "PEACE" ☮ ☮ ☮ 45 % ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Příběh snímku se odehrává v říjnu roku 1969. Hipísák Jerry Savage (Sylvester Stallone) se připojí k newyorské protiválečné radikální skupině, která holdá odpálit bombu v budově firmy, která oficiálně vyrábí klece pro tygry používané jako cely pro zajatce. FBI se podaří do skupiny infiltrovat informátora, který zůstává členy neodhalen do dne výbuchu... Samotný film neměl asi moc velký rozpočet a nejvíce zaujmou dobové záběry z demonstrací a Vietnamu, jde o první seriózni roli začínajícího mladého Slye v roce 1970. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ty Stalloneho začátky byli vážně hrozné, až čumím, že se dokázal stát megastar. Nejde ani tak o jeho výkon, protože i přes tu bídu patřil k tomu lepšímu, co nám tu bylo nabídnuto, ale hlavně kvalita těch filmů, v nichž se na počátku své kariéry objevil, byla vážně katastrofální. Tady se většinu času jen kecá o Vietnamu, připravuje se bombový útok ala bláhoví ochránci lidských práv a svobod – přitom většina dialogů byla rovněž hrozná, nudné pasáže se snažili zaplnit ještě nudnějšími chlápky z FBI a až samotný závěr nám nabídl jakžtakž snesitelnou podívanou. Navíc ten český dabing – to bylo něco otřesného… ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama