Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialista na výbušniny a exploze Ray Quick pracoval před lety pro CIA, ale odešel poté, co v roce 1984 nestačil v Bogotě zabránit neštěstí. Nyní se nechává najímat jako specialista na výbušniny. Objedná si jej atraktivní May Munroová, aby pro ni zlikvidoval trojici kubánských mafiánů, kteří jí kdysi zavraždili rodiče. Muž práci odmítne, ale pak ženu sleduje a vidí, jak se na večírku pořádaném šéfem kubánské mafie Leonem nechá sbalit jeho synem Tomasem, který je jedním z vrahů. Ray tu zahlédne i svého bývalého nadřízeného Neda Trenta, o jehož vyhození ze CIA se kdysi sám postaral. Ned nyní pracuje pro mafiány. Ray zavolá May, že práci bere, a brzy odpraví dobře propočítanou explozí prvního z trojice vrahů. Ned zjistí, že šlo o práci specialisty, a Leon mu nařídí, aby ho s pomocí zkorumpovaného náčelníka policie našel. Brzy zahyne při explozi druhý z vrahů a přes Trentův vztek i poslední Tomas. Ray se domnívá, že při explozi náhodou zahynula také May, ale vzápětí zjistí, že smrt jen předstírala. Dvojice se vášnivě pomiluje, ale to už se na scéně objeví Ned, který prohlédl falešný pohřeb. May mu prozradí, kde je Ray, kterého vzápětí varuje, takže se mu podaří uniknout. Blíží se rozhodující střetnutí. (TV Nova)

(více)

Recenze (325)

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Mohl by to být i vcelku dobrý film, kdyby se trošku poupravil scénář a člověk ze začátku moc netápal (prostě pár scén ukázat jako první a pak plynule pokračovat) a hlavně, kdyby někdo Stallonemu vysvětlil, že při erotických scénách mu žena nemá sloužit jako předváděcí žíněnka pro jeho muskulaturu, tím spíš, když je Stone takovej kusanec. Měl se spíš schovat za ní. To bylo tak příšerný, jak se po ní svíjel jako had a myslel si bůhví, jak nás to nedostává. Bléééé. Sprcha a výbuchy ale pěkný. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Jako že svalnaté Silvestry a Arnoldy nemusím, tady jsem ho vydržela i s jeho neuvěřitelně hrdinským a dojemným osudem. Mstitelka Sharon (taky s dojemným osudem) tentokrát nestřílí z pistole proklatě nízko, ale je za sexy dámu, co se nebojí zahrávat si ani s mafiány. Ale proč ne, pokud nebudou dávat žádnou hlubokou intelektuálštinu, ráda se zase podívám :-))). ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Dobrej i blbej film zároveň, Woods a Roberts sou fajn, Steloun a Stoun taky, i když ty jejich jakože erotišen scénen sou směšný, Stajgr je hroznej. Nejvíc komiš sou ty retrospektivy, v nichž Robrtc a ty jeho pohůnkové sou dospělý, zatímco Mey je holčička, přitom sou oba zhruba stejně starý, takže zatímco z Mej je o dvacet let pozdějc šeron, tak robrc je furt stejně starej. Ovšem korunu tomu nasadil luijs losa, kerej to natočil jako obyčejný béčko, ačkoli měl k ruce áčkový hvězdy a big badžet. Tos posral. Sláj si tak pomalu začal opět hnojit kariéru až do detoxu. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Až také zlé to nie je...na Sharon Stone sa dá pozerať...len škoda že James Woods nie je viacej vtipný...a akcia je dosť slušná ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Dokonala ukazka filmoveho kyce pocatku devadesatych let :) lekce Slyho pro nevychovane pubertaky v autobuse ci pohled kamery na sexy Sharon za zvuku jejiho hlasu, kdy si u neho Sly procvicuje svoje svaliky, to se nejde nesmat, i kdyz komedie to neni. Kycovitost let osmdesatych let, kterou jsem v puberte zrala je tu predvadena v te nejvetsi kvalite, jen je skoda, ze tohle bylo natoceny v dobe, kdy uz se to uz tolik nezralo. Dneska uz se na to fakt neda koukat, aniz by to clovek nebral spis pro zasmani, ale zkouknout se to da :) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Peruánský film??, Paráda.... setkávají se zde herci, který patří k mým nejoblíbenějším... A co je důležité... ve vynikajícím filmu... Kua ta Sharon je k sežrání.... ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo som videl tento film už najmenej 10 krát, ale stále u mňa nestráca svoje čaro. Je to typická Stalloneho oddychovka, ktorá sa na nič nehrá. U mňa na 3 hviezdy tak akurát. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad obsadit do hlavních rolí Sylvestera Stallone a Sharon Stone. Pomsta a vyřizování účtů k sobě patří jako knedlo,vepřo, zelo. Atmosféra byla dobrá a ty efektní výbuchy taky. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co che říká, ať si divák s vkusem slzy utírá, já mám tenhle film moc rád. A to i s pomynutím faktu, že milostná scéna Slye a Sharon ve sprše je jedna z mých nejoblíbenějších. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl ještě kluk, tak právě takové filmy se mi líbili. U nich jsem se zreagoval a říkal si, jak to jsou parádní nářezy. Ale ten čas už uplynul. A teď, asi po deseti letech jsem se chtěl vrátit do dob, kdy to frčelo. A musím říct, že konkrétně tento film mi přišel po těch deseti letech o mnoho horší než předtím. Nevím, čím to, ale prstě to nemělo tu šťávu, akce tam nějaká byla, ale slabá. Jediné, co jsem si užil, bylo pár scén, kdy jsem se zasmál, důkladně promakané bomby a závěrečná paráda, kdy vybouchlo to skladiště. Sly tady nijak neoslnil, Sharon byla ale kouzelná a moc jí to seklo. Kdo ale zazářil a pro mě nejlíp záhrál, byl James Woods. Jeho skvělé grimasy a vůbec chování bylo jako dělané pro jeho zápornou roli. Nakonec tedy tři hvězdy za vrácení se do dětských let, kde tento film byla pro mě klasika. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Vynikající!!! Oba hlavní představitelé podávají nadprůměrné výkony a když k tomu připočtu i slušné akční scény a scénář, tak musím hodnotit vysoko. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Sharon Stone nebyla v žádnym jinym filmu víc sexy, ani v ZÁKLADNÍM INSTINKTU ne. James Woods a Eric Roberts zas nikde jinde tak správně slizký. Miami kam se podíváš. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Klasickej Sly + sexy Sharon Stone a navrch arogantní debil James Woods ve velmi dobře zahraný roli padoucha. Posranej experte! ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....S.S. a S.S. vo forme....dobrý thriller rokov 90-tych....i po rokoch sa dá pozerať....príjemná oddychovka. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Ale joo zas tak hrozný to nebylo....silným snímkem se to rozhodně nazvat nedá ale Sly se aspoň ukázal v nejlepší formě v celkem slušném filmu který mě místy svou akcí dostal i když ty výbuchy začaly být v druhé půlce trapné a scény kde Stoneová se Stallonem šuká mně dost připomněly základní instinkt ( mohli tam místo ní dát někoho jinýho....) ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Ďalší jeden z mojich oblúbených akčných filmov, kde tu hrá Sly. Sly je špecialista, ktorý robí a odpaluje bomby. Akcie priemerne tu je dosť. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Po prisernostiach ako Do Utoku, Stuj, nebo mamimna vystreli alebo Staying Alive konecne aspon priemerny film so Stallonem, ktory pochopil, ze najlepsie mu idu role drsnakov a ze komedialny talent nema ziadny. Ak sa k tomu prida vyslovene priemerna rezia Luis Llosu, tak dostanem len dalsi tuctovy pasovy akcny film. Ale ze mam v kutiku duse stale rad sexicu Sharon Nahrobny Kamen, tak vychadza aspon 69 % ()

Reklama

Reklama