Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialista na výbušniny a exploze Ray Quick pracoval před lety pro CIA, ale odešel poté, co v roce 1984 nestačil v Bogotě zabránit neštěstí. Nyní se nechává najímat jako specialista na výbušniny. Objedná si jej atraktivní May Munroová, aby pro ni zlikvidoval trojici kubánských mafiánů, kteří jí kdysi zavraždili rodiče. Muž práci odmítne, ale pak ženu sleduje a vidí, jak se na večírku pořádaném šéfem kubánské mafie Leonem nechá sbalit jeho synem Tomasem, který je jedním z vrahů. Ray tu zahlédne i svého bývalého nadřízeného Neda Trenta, o jehož vyhození ze CIA se kdysi sám postaral. Ned nyní pracuje pro mafiány. Ray zavolá May, že práci bere, a brzy odpraví dobře propočítanou explozí prvního z trojice vrahů. Ned zjistí, že šlo o práci specialisty, a Leon mu nařídí, aby ho s pomocí zkorumpovaného náčelníka policie našel. Brzy zahyne při explozi druhý z vrahů a přes Trentův vztek i poslední Tomas. Ray se domnívá, že při explozi náhodou zahynula také May, ale vzápětí zjistí, že smrt jen předstírala. Dvojice se vášnivě pomiluje, ale to už se na scéně objeví Ned, který prohlédl falešný pohřeb. May mu prozradí, kde je Ray, kterého vzápětí varuje, takže se mu podaří uniknout. Blíží se rozhodující střetnutí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Dokonala ukazka filmoveho kyce pocatku devadesatych let :) lekce Slyho pro nevychovane pubertaky v autobuse ci pohled kamery na sexy Sharon za zvuku jejiho hlasu, kdy si u neho Sly procvicuje svoje svaliky, to se nejde nesmat, i kdyz komedie to neni. Kycovitost let osmdesatych let, kterou jsem v puberte zrala je tu predvadena v te nejvetsi kvalite, jen je skoda, ze tohle bylo natoceny v dobe, kdy uz se to uz tolik nezralo. Dneska uz se na to fakt neda koukat, aniz by to clovek nebral spis pro zasmani, ale zkouknout se to da :) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších Stalloneho filmů. Chvílemi sice docela slušná akce, výbuchy a nápady, chvílemi zase nuda. Všechno ubíjí nekvalitní režie. Sylvester Stallone se tu moc nepředvedl, tímto filmem se nastartoval k úpadku. I ostatní herecké výkony nejsou nic převratného, až na jeden. Na Jamese Woodse. Ten si svou roli záporáka vychutnal. Sharon Stone je kočka, ale zde nijak (myslím herecky) nezazářila. Nic extra dílo, ale když není co dělat, dá se na to koukat. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Průměrný "B" akčňák z devadesátých let a určitě jeden s těch povedenějších Slyho filmů který mu stopro sednul i když jako herec tedy nic moc. Sice toho zde tento muž samotář moc nenamluvil a spíš konal, tak si ale myslím že to byl zde právě ten pravý muž na pravém místě s kamenným výrazem v obličeji, který se nedal jen tak nikým zastrašit. Celý film od začátku až dokonce nestrádal na napětí, akční scény plné detonací (i když některé efekty byli velmi nepřesvědčivé, řekl bych že skoro pohádkové), tak ale nepostrádali nápad to se zas musí ocenit. Ve filmu jich bylo plno a navíc se střídali s těmi lehce erotickými a láskyplnými které zde v plné kráse předváděla právě tajemná kráska s tajemnou minulostí May (Sharon Stone). Opravdu ji to zde slušelo a byla doopravdy neuvěřitelně sexy, možná že ještě víc než ve svém kasovním trháku Základní Instinkt. Scéna ve sprše se musela líbit nejednomu muži, a nejedné ženě. Závěr filmu je velmi akční, navíc hudba hezky podbarvuje děj filmu. Pro akční filmy sice moc nejsem ale když už se mi něco líbí, tak to naplno napíši, a toto byl právě onen příklad. Průměr 2,5/5* právě za těch pár povedených scén a zejména pak za supr výkon bývalého Rickova parťáka u CIA, poté však už psychopata-fanatika a zaprodance Neda Trenta (James Woods), ten byl nepřekonatelný. Asi nejlepší film Luise Llosy, který sice dostal dobrou režisérskou školu ale moc toho zatím tento původem Peruánec nepředvedl. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Mohl by to být i vcelku dobrý film, kdyby se trošku poupravil scénář a člověk ze začátku moc netápal (prostě pár scén ukázat jako první a pak plynule pokračovat) a hlavně, kdyby někdo Stallonemu vysvětlil, že při erotických scénách mu žena nemá sloužit jako předváděcí žíněnka pro jeho muskulaturu, tím spíš, když je Stone takovej kusanec. Měl se spíš schovat za ní. To bylo tak příšerný, jak se po ní svíjel jako had a myslel si bůhví, jak nás to nedostává. Bléééé. Sprcha a výbuchy ale pěkný. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

je monoho lepsich filmu je i mnoho horsich, pokud nejste zrovna fanousky TNT nebo alespon sylvestra stallona asi nema ani cenu si tenhle film shanet no snad jen kuli sprchove scene, ktera je paradni i kdyz by byla jeste lepsi kdyby tam sly nezavazel:) alespon hl.zaapork je docela zabavnej smejd takze bych to tak videl presne na 3starzz a docistacistocisty pruuuumer ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Na pozici režiséra byl obsazen Luise Llosu přímo na přání Sylvestera Stalloneho, který byl údajně nadšený jeho filmografií. (wosho)
  • Scéna, ve které Thomas (Eric Roberts) hrozí Rayovi (Sylvester Stallone) nožem, byla napsána na poslední chvíli,aby se Stallone mohl v jedné scéně střetnout s Ericem Robertsem. (DEXTER099)

Reklama

Reklama