Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (306)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone, můj oblíbenec, akční ikona, které sedí snad všechny žánry. Ať už jde o akční film, thriller, sci-fi , sportovní drama a nebo právě komedie, jako je tato. Musím se přiznat, že tato komedie je velice zábavná a několikrát jsem se přistihl, jak se směju nahlas. Sylvester Stallone si očividně natačení užívá a dokonce hazí dobré hlášky. Estelle Getty v roli matky je úžasná, ale za matku bych jí vážně nechtěl. Dialogy mezi matkou a synem mně nesmírně pobavili, jako například : " Nasyp si vločky a já ti zatím dojdu pro vajíčka ". " Ale mami, víš přece, že nemám vajíčka rád ". " To nevadí, tak si je dáš k večeři ". Určitě jsem zde našel několik scén, na které jen tak nezapomenu. Třeba mytí zbraně a nasledné kupování nové. Původně jsem chtěl dát 4*, ale film má bohužel tak neuvěřitelně zkažený konec, že to není ani možné. A to je škoda!!! ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Není to žádná bomba. Ale když si představíme Sylvestera jako mimino v nasrávačkách, tak to prostě k smíchu je. I když je zákonité, že i ti největší akční hrdinové byli jednou miminky a malými dětmi. Pravdou je, že hrát ve filmu nějaký neznámý nebo mně nepříliš atraktivní herec, nedíval bych se na něj a považoval bych jej za pořádnou pitominu. Sylvester tomu ale dává náboj - svou přítomností. Jinak nám tato komedie představuje vysoce ochranářskou matku, která nedokáže pochopit, že její syn je již velký kluk a jako policejní detektiv určitě ví, co dělá. Z toho pak plyne při vyšetřování, ale i v osobním životě, dost úsměvných situací. Tento film jsem viděl jako náctiletý a proto mám k němu příznivý vztah. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá komedie. Divím se nízkému hodnocení. U komedie se člověk zasměje a pobaví. Herečka co hrála matku Stallona podala skvělý herecký výkon, hudba celkem dobrá, příběh je dost obyčejný a jednoduchý, ale to nevadí, škoda, že se ve filmu víc nestřílelo a nebyl film akčnější, přesto dávám 87% = **** ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Celé dlouhé roky jsem se komediím s akčními herci vyhýbal jako čert kříži, byť jsem samozřejmě některé z nich již před mnoha lety viděl. Nyní došlo na Stůj, nebo maminka vystřelí! Nevím, zda je to tím, že stárnu a již mi nevadí ikonické hrdiny žánru, na němž jsem vyrůstal, vidět ve ztřeštěných pozicích, nebo tím, že jsem měl právě vhodnou náladu na podobně laděnou komedii, ale tento počin mě poměrně zaujal a bavil. Humor mi přišel poměrně vkusný, zápletka solidní a nějaké to poučení pro diváka, že maminku je třeba respektovat, neboť dělá vše pro vaše dobro, se tu také najde. Pár scén sice hraničí s trapností, ale s tím se muselo předem počítat. Závěrem bych však měl pochválit výkon Stallonea, jenž tu dle mého předvedl jeden ze svých zdařilých projevů (což ne vždy vidíme). ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Stoj, lebo mamička vystrelí je najlepšia a moja najoblúbenejšia komédia, v ktorej Stallone účinkoval. I ked´ dej filmu je sám o sebe dosť priemerný, tento fakt zatienuje skvelé spracovanie. Priemerne dlhá stopáž 87 minút je dostatočne dlhá aby si po celý čas udržal slušnú úroveň zábavy. Herecké výkony v tomto filme sú špičkové, pre Stalloneho (ne)náročná pohodová úloha, nezabíja tu žiadnych mužov ťažkými zbraňami ale hrá tu dobrého policajta, ktorý má súkromné aj pracovné problémy a k tomu mu príde na návštevu jeho milovaná mamička v podaní Estelle Getty, ktorá bola do filmu výborne vybraná a svoju úlohu zvládla bravúrne. Humoru je tu dosť, situačný humor, veľa vtipných momentov medzi Stallone a Getty. Sem-tam sa tu objaví aj akcia, ale o to v tomto filme nejde. Ale občasné prestrelky, automobilová nahánačka a finish na letisku stačí. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)
  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)

Reklama

Reklama