Reklama

Reklama

Recenze (6)

ninon 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, že jsem se na to dívala jen a pouze kvůli Bobby Barrymu. Proto taky to zkreslené hodnocení. ;-) ()

Aquilles 

všechny recenze uživatele

Zatímco původní "Čarodějnice školou povinné" jsem bral vždycky jen jako limonádu pro malé holčičky, tohle volné pokračování je mnohem lepší. Mildred zestárla a posunula se i se svou rivalkou Ethel do univerzitní Cambridge na kouzelnickou školu Podivná sestra. Přišly nové postavy a utvořily zajímavou mozaiku příběhů, byť mnohé z nich neměly bohužel potřebný prostor se plně rozvinout. Líbí se mi, jak se seriál pokusil posunout kouzla více k vědě a sci-fi tématu, a přitom nezapomněl na své původní kořeny a častokrát na ně odkazoval. Potěšila i atmosféra zmíněné Cambridge, která k seriálu skvěle seděla. Plusem je i povedený dabing, kdy počeštěná jména (Klepálek, Hvězdář, Hromová, Duchomocný…) dodávají seriálu další kouzlo. Škoda, že po první řadě přišla stopka. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

unic0rn 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování podle mě průměrného seriálu ,,Čarodějnice školou povinné'' se vůbec nepovedlo, ačkoli byl koncept zajímavý a mohlo z něj být vytěženo daleko víc. Celý seriál se snaží působit až moc vědecky a pokusil se o kombinaci si-fi a fantasy, což se příliš nepodařilo. ()

Reklama

Reklama