Reklama

Reklama

Bangville Police

všechny plakáty

Recenze (8)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Jižanská komedie plná buranů. Dosti nuda. Většina gagů je vystavěna pádech na zem a záměnách. Legrace, kterou si autor dělá z vesnické policie mi jaksi nic neřekla. Všichni jen poskakují a žádný vtip nemá nějakou razantní pointu. Výsledkem je jedno tele a žádní zloději. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Dost slabá, ale také dost raná keystonská groteska. Jeden z prvních filmů, kde se objevili "hvězdní" Keystonští strážníci. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Si tak říkám, že tomu se snad nikdo nemohl smát ani v tý době. Já se zasmál asi dvakrát. Benga z Bangvillu jsou naprosto o ničem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vlastne to nemá ani hlavu ani pätu a gagy sú nemastné neslané, ale ako ranná ukážka americkej grotesky nepochodí najhoršie. ()

Ynés 

všechny recenze uživatele

Nudné, i přes 8 minutovou stopáž vleklé, nevtipné a nelogické. Přišlo mi to spíš jako parodie na technické vynálezy, které nefungují - auto nejede, telefon nevyzvání a ani samotný film nefunguje tak jak by měl i z ohledem na dobu vzniku. Pozn. hudební doprovod nahrán později pomocí cinema organu. ()

Diazbros 

všechny recenze uživatele

Nezmyselná hystéria vytvorená na základe dvoch siluet v stodole, ktoré boli označené za zlodejov. Keď som videl otca ako kričí na šatník v domnení, že je tam zlodej a zo šatníka sa ozývala jeho dcéra, ktorá si myslela, že zlodej je pred šatníkom, nedávalo to žiadnu logiku. Ako môžu na seba kričať a nespoznať sa? Ale v tomto filme sa nedbá na logiku (tak ako aj v mnohých iných groteskách z tohto obdobia) a preto to diváka iba mätie. Ale ako karikatúra neschopných policajtov s vidlami, lopatami a jedným neposlušným autom to bolo dobré. ()

Reklama

Reklama