Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby Keller má nejlepšího kamaráda a přítelkyni, ale stále není šťastný. Jeho rodiče si ho nevšímají a propadá ve škole. Myslí si, že jeho život nemá smysl. Jednoho dne se však vše změní... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Olík 

všechny recenze uživatele

Na teenager osmdesátky si vždycky dokážu udělat trochu volného času a když jsou navíc hlavními hrdiny panové Haim a Feldman, kteří mají v mém filmovém srdci svůj vlastní private koutek……není co řešit. A přestože mystické drama losangeleského rodáka Marca Rocca, není žádnou scénáristickou, režisérskou ani hereckou bombou, tak všudypřítomnost aroma romanticko-rebelských osmdesátých let a tehdy čerstvě plnoletí the Two Coreys dokážou vymazat všechny filmařské neduhy……..jo, jo, jsou filmy, které nikdy nezestárnou…….a jsou herci, kteří bohužel zestárli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že ten film je vlastně banální, dává na odiv klasické hodnoty, ale nemůžu sio pomoct. Na začátku se mi vizuální stránka nějak extra nelíbila, ale jakmile jsem se do stylu osmdesátek dostal, okouzlilo mě to a já se celkovým pojetím bavil. Navíc Corey Feldman a Jason Robards si v tomhle skvěle kontrastně sedli. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická "osmdesátková" romantická komedie pro tehdejší mladou generaci doprovázená skvělou dobovou hudbou. Tehdy ještě byla doba, kdy se filmy pro mladé obešly bez fekálií, nadávek a sprosťáren a romantické pointy v nich fungovaly. Corey Feldman na sebe výrazně poukázal Řidičákem, svou popularitu mezi mláděží tímto filmem jen potvrdil, a i holkám to moc slušelo. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Čo toto bol akože za film? Prvá polhodina mi pripadala, akoby niekto film rozstrihal a náhodne pozliepal, jednotlivé scény nijako nesúviseli a nedávali zmysel, akurát tam občas niekto spomenul sen. Potom prišla čudesná premena, no príliš to kvalitu filmu nevylepšilo. Mám celkom rád filmy o výmene tiel, či už Veľký, Podivný piatok a pod. a nevadí, že je to na hlavu, ale toto bolo úplne mimo. Zčasti teenegerský film, zčasti Nočná mora z Elm Street, zčasti o láske starkého k svojej žene a koniec nezmyselná dráma so zbraňou. Nefungovalo tu absolútne nič, divím sa, že Feldman sa dokázal stať hviezdou teen komédií, lebo ten chalan bol strašný opruz, "dvojička" Haim o nič lepší. Ešte že tu je krásna Meredith Salenger, v 80-kach boli tie baby fakt kočky (Phoebe Cates, Kelly Preston, Robyn Lively...). Konečný verdikt - neskutočná hovadina s riadne prehnanou stopážou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky se řítily ke svému závěru, ale ještě pořád dokázaly filmům vtisknout svou nezpochybnitelnou atmosféru. Dvojka Coreyů opět v akci, tentokrát s Feldmanem v hlavní roli a Haimem coby jeho mentorským přicmrndávačem v mysteriózní podivnosti. S tím, že podivnost nemyslím zrovna nějak hanlivě. Ale je to prostě podivný film, s pěknou řádkou zvláštních postav (kamarád, kterému hlavní hrdina přebírá holku je fakt divný, rodiče hlavního hrdiny), ale i zajímavými postavami, hlavně z hereckého hlediska (výborní McNamara a zajímavá Laurie). Asi je to zbytečně dlouhé, úvod neskutečně zdlouhavý, ale zase snové scény jsou (a zase mě nenapadá vhodnější slovo) divné. Možná by si to tak vysoké hodnocení nezasloužilo, skvělý Haim je opravdu jen druhá kolem (ale zase zaperlí sám k sobě kontextní hláškou, že nebere žádné drogy, že je čistý, to mě fakt rozesmálo), Feldman mi jako herec není zrovna sympatický, ale už pro tu výbornou hudbu a Meredith Salenger si to ty tři zaslouží. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama