Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

xaver 

všechny recenze uživatele

Další ujetý stereotyp. Hnusný kapitalista a proto němu hodný agent. Když sleduji tyto filmy, tak mám pocit, že Amerika je žumpou, kde žijí nejhnusnější boháči a jenom několik strašně hodných a hrdinných agentů všech možných amerických tajných služeb brání spravedlnost. Tam, kde se točí velký prachy je určitě spousta špíny, ale co je moc je moc. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Předposlední film Stevena Seagala, který se mi opravdu hodně líbí (pak se ještě jednou a naposledy vrátí se skvělým Lovcem policajtů). Zdejší hodnocení je skutečný ústřel, který si Jack T. rozhodně nezaslouží! Steven Seagal pro své řádění tentokrát vyměnil velkoměsto za venkov, ale zábava je to pořád skvělá. Nenechte se odradit nízkým hodnocením, není to vůbec tak špatné. Seagal dost možná ve své nejsympatičtější roli. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já si nemůžu pomoci, ale tento kousek mi zas tak špatný nepřišel. Steven Seagal sice už přibíral na váze, ale bojové choreografie ještě jakžtakž zvládal. Navíc to mělo ani úplně tupý příběh a našlo by se tu i několik vydařených akčních pasáží. Prostě to vidím na klasickou průměrnou záležitost, kde si špatně nevedl ani Kris Kristofferson, coby hlava gangsterská pomazaná. Akorát ty scény kdy někdo někomu zlomí několikrát za film nos, už začínají být obehrané…Rozhodně si nemyslím, že by to bylo až tak špatné, jak tu mnozí tvrdí. Seagal natočil řadu větších céčkových sraček… ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi podprůměrný a schematický akční film, na kterém je snad všechno špatně, a to včetně akčních scén. A aby taky ne, když režijní taktovku v rukou třímá takový babrák jako je televizní režisér Félix Enríquez Alcalá. S ním by film natočil jenom blázen a dost se divím, že se tento film s evidentně televizním lookem vůbec dostal do kin. Tento nepovedený akční snímek jasně signalizoval definitivní konec Seagalovy kariéry. 0% ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím se Seagem, protože tento film je skutečně velmi dobrý a mohl by zde mít mnohem lepší hodnocení. Rozhodně patří ke Stevenově nadprůměru. Ale teď již k samotnému filmu. Tajný agent Jack T. je vynikající akční film, ve kterém nechybí souboje, kterých je zde poměrně hodně. Kamera je rovněž slušná. Seagala zde doprovází ve vedlejších rolích velmi dobří herci a jemu samotnému postava Jacka Taggarta vysloveně sedla. Nechybí tu ani automobilové honičky a exploze. Ve výsledku se jedná o jeden z nejlepších filmů Stevena Seagala. Objektivní kvalita je dle mě alespoň 70%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • V čase 19:46 je záběr na bílý pickup okamžik předtím, než nabourá do stojícího auta před ním. Jenže je vidět, že pickup je nabouraný ještě před tím, než do druhého auta vjede. O střih dříve ale auto porušené není. (Likan7)
  • Prvý celovečerný film režiséra Félixa Enríqueza Alcalá. (m.a.t.o.)
  • Natočenie automobilovej naháňačky trvalo skoro dva týždne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama