Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne je to blbosť, ale mne sa zapadákovské mestečká vždy páčili a v spojení s neohrozeným bojovníkom za spravodlivosť to je pre mňa takmer vždy porerateľné. Film mal sympatické obsadenie a neutrpel na kvalite kvôli samotnému Stevenovi, ale slabému scenáru, nakoľko Steven tu bol ešte stále v super forme. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

To co Aljaška v plamenoch nacala, to Tajny Agent Jack T. dokonal. Kvalitativny a aj komercny ustup Seagala zo slavy. Znova sa tu pokusa o ekologicke posolstvo, takze film obsahuje kopu nudnych kecov a minimum akcie. A co je najhorsie, ze ked uz konecne dôjde na akciu, tak tiez za vela nestoji. Bitky su podobne bleskovo zostrihane ako je zvykom v jeho sucasnych filmoch. Takze nie su prilis prehladne. Co je skoda, lebo v tej dobe mal Seagal stale este dobru kondicku a taketo vychytavky nepotreboval. Okrem par hromadnych bitiek tu je uz len jedna väcsia prestrelka a jedna nahanacka. K tomu sa to cele odohrava v nejakom zapadakove. Hm, z produkcneho hladiska to vyzera rovnako lacno ako jeho sucasna tvorba. Oproti ostatnym Seagalovkam táto vynika vyraznou romantickou liniou na ktoru si Seagal potrpel malokedy. Ale ako klad by som to neoznacil. Je to rovnako nudne ako jeho ekokecy. Takze co pochvalit? Seagal vyzera stale dobre, strieda jednu cool bundu za druhou. Proste stale bol este charizmaticky a vzbudzoval respekt. Ale nudny scenar a mizerna rezia zlomila tomuto filmu väz a pravom prepadol. Na mna to pôsobi ako taka ekologicka dvojepizoda serialu Walker, Texas Ranger. Co pre mna rozhodne nie je pochvala. Kvalitativne to je presne medzi akotak priemernou Aljaškou a otrasnym Patriotom. 2/10. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že když už jsem zkusil něco z novější Seagalovi tvorby (Mise Condor), tak na porovnání musím zkusit i něco staršího, kde ještě nehraje jen druhé housle. Volba mi nakonec padla na toto, hlavně kvůli velmi solídními obsazení vedlejších rolí. No nakonec je to právě samotný Seagal který posílá tenhle film totálně do kytek. Kdyby tam byl ten uvažovaný Willis tak je to podle mě mimimálně o stupeň lepší film. Jenže, Seagal hrající na kytaru, Seagal převlečenej za tesaře, Seagal zpívající, Seagal promlouvající do duše omladině, Seagal tokající na romantické večeři, Seagal bijící se za ochranu životního prostředí... To se prostě nedalo, Seagal je úplně příšernej herec, všude je furt stejnej, a nejde mu věřit jakákoliv emoce, a jediný, co se na něm dá vydržet, jsou jeho akční scény (tady dost lacině natočené) ale prostě všude jinde je úplně k smíchu. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle mě vážně baví. Akce za akcí, Štefan ještě ve formě, prostředí vidláků mi vůbec nevadí. Asi chápu, že místní znalce nasere S.S. poměr s nesympatickou vesnickou nánou a že jí u toho i zahraje na kytaru. To ostatní kolem je ale sympatická a jednoduchá akční jízda, tak jak by příjemné žánrové béčko mělo vypadat. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Segal je furt hubeňour,co láme kosti a jako bonus tu i hraje na kytaru a zpívá,dokonce opět zachraňuje přírodu,což je chvály hodné...škoda jen,že dělá ze všech obyvatel maloměsta imbecilní blbečky,kteří svým vzhledem připomínájí nějáké kočovné cirkusáky z 19náctého století.nemám nic proti country,ale tady Steven hodně přestřelil ;-) Na druhou stranu..jeden z posledních filmů,které aspoň trochu připomínájí onen slavný Stevenův styl...proto o jednu hvězdu nadhodnotím ;-) 50%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Jeb Stuart napísal scenár na základe vlastnej skúsenosti. Počas štúdia na vysokej škole pracoval ako tesár v meste Appalachia, kde v tej dobe došlo k nedovolenému znečisteniu prírody a celú záležitosť vyšetrovala EPA. (m.a.t.o.)
  • Marg Helgenberger navštívila pred natáčaním niekoľko baní, aby sa lepšie vedela vžiť do svojej úlohy. (m.a.t.o.)
  • Při automobilové honičce, kdy Jack Taggert (Steven Seagal) jede v malém pick-upu a kamion ho přimáčkne ke skále, tak v jedné chvíli spadne Taggertovi na čelní sklo kámen a prasklé sklo Seagal vykopne. V dalším záběru je však sklo viditelně nepoškozeno. (rublik05)

Reklama

Reklama