Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brilantní soudní psycholožka Sarah Taylorová pracuje na posudku masového vraha, který se chce vyhnout soudu. Časté rozhovory s vražedným psychopatem mladou ženu vyčerpávající fyzicky i psychicky. Když se jí v supermarketu začne dvořit pohledný Hispánec Tony Ramirez. Sarah je polichocena a postupně jeho svodům podlehne. Nový milostný vztah ji alespoň přivede na jiné myšlenky. Série podivných událostí ji však čím dál tím víc vyvádí z míry. Někdo zanechá uvadlé květiny na prahu jejího bytu, její kočka je brutálně zabita. Sarah je vyděšena k smrti. Marně přemýšlí, kdo ji tak rafinovaně ohrožuje. Její nový milenec nebo soused, který ji už delší dobu marně svádí? Nebo dokonce její otec, který se po letech přihlásil ke své dceři? Až schůzka s cizincem přináší rozuzlení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Toník v "předmelaniovském" období byl kluk jak lusk. Motorka, culík, kůže, byt na půdě, rozumí vínu a "dalším" věcem, ale pokud stejně nezaujme pánskou polovičku Rebecca De Mornay a dlužno přiznat, že si taky dává záležet, jsem s výčtem "pozitiv" u konce a po pravdě, bylo to jedno velké (byť) napínavé (tak) klišé, jenže ten Toník, TEN Toník ................ ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si vzpoměl na Barvu noci. Zajímavě vymyšlený příběh, ale hrozná režie a zbytečné "lechtivé" scény akorát táhnou snímek zbytečně dolů... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět snímek, kde El Mariachiho kousnou do zadku a on jako pomstu tasí jiný nástroj, než ten uložený v pouzdře na kytaru, máte možnost.. Erotický (možná) thriller (prakticky vůbec), jehož rozuzlení mě, přiznávám se, zaskočilo krapet nepřipraveného, ovšem vzhledem k celkové nezáživnosti a zoufalé režii mi to vlastně bylo úplně jedno. Jinak Antonio zde plní roli velkého svůdce, dá se říct až Bob Saint-Clarova ražení, ovšem bez hřebínku v plavkách, neboť většinu filmu chodí nahý či s vlasy v culíku. Zkrátka takový ten typ, co nemusí hledat bod G, protože bod G si najde jeho.. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Rozdvojená osobnost a osoba, která sama sebe by měla odborně vyšetřit, místy slušivý thriller s pointou diskutabilní.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Film se snaží tvářit vážně, jako se Mikuláš tváří na zlobivého chlapečka, ale v tomto případě by u mě i ten zlobivý chlapeček zabodoval více. Nesměl by však mít vizáž Antonia, který si cestu do mého srdce opět neproklestil. Co je ovšem ještě horší, že mám v kolonce Body nulu i u Rebeccy. Díky za to ´nápadité´ rozuzlení, usnadnilo mi rozhodování. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jiných jsem byl s tímto filmem docela spokojený. Netvrdím, že je nějaká extra podívaná, ale průměrný thriller/krimi ano. Antonio ve své době vystřídal před kamerou v posteli hned několik pěkných ženských, což mu jistě záviděl nejeden chlap, no a tentokrát se mu pod pazoury dostala Rebecca De Mornay. Ta sice nepředvedla zrovna oslňující výkon, ale rozhodně opět dokázala, že nahota ji rozhodně velký problém nedělá. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi tuctovy Hallmarkovsky eroticky thriller urceny pre zeny, ktore si tu vychutnaju aj Banderasovu prdel. Tempo je pomale, zapletka jednoducha. Cely cas vahame nad tym, ci je bad guy Banderas alebo Harry Dean Stanton, aby nas na konci sokovala predvidatelna pointa, ktoru by mozno predal Nolan alebo Verhoeven ale nie nejaky televizny nudny rutiner. Cely film ma naviac srala Rebecca De Mornay. Nie je ani pekna a ani herecky svoju postavu neutiahla. Jednu hviezdicku davam za charizmatickeho Banderasa s Desparadovskym imidžom a druhu za zabavneho zabijaka Harry Dean Stantona. 4/10. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Dobry napad. Hrozostrasne spracovany. Natahovane zbytocne sceny, ziadna vnutorna krasa filmu, ustredna dvojca sa k sebe maximane nehodila. Mornay je krasna. Banderas je muzny. Ale dohromady su absolutne o nicom, neustale ma to rusilo. Aj ked.. od coho vlastne? Asponze pomerne zaujimave rozlustenie. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem si skoro až do konce myslela, že je zatím vším Tony nebo její otec. Takže film na mě zapůsobil, tak jak měl. ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

Jen škoda, že se mi Rebecca De Mornay vůbec nelíbila. Kdyby tam obsadili nějakou pro mě sexy herečku, tak to nazvu "typickým trilerem z devadesátek, co mám tak ráda". Ale celé mi to zkazila tahle pro me NEkrasavice. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento thriller je trochu drsný, ale veľa ľudí má rád také veci. Rebecca DeMornay je vo filme sexi. Celkovo zaujímavý a pútavý príbeh, najmä v druhej polovici. Film je zakončený prekvapivým koncom.  Existuje aj niekoľko milostných scén. 6/10 ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Slabota. Okrem Rebecci De Mornay tu nie je nič zaujímave. Nulová atmosféra, obrovské nedostatky v scenári, prirodzene slabý Banderas a miliónkrát videná zápletka. Keď film dostane označenie triler a pri finále sa smejete, niečo je zle. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Hloupý scénář+nevýrazná režie+charismatický Banderas+sexy De Mornay=podprůměrný rádoby erotický thriler, kterému hodně rychle dojde dech. ()

Reklama

Reklama