Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Orgasmus mají úspěšně za sebou, ale Inken (Diana Amft), Lucy (Jasmin Gerat) a Lena (Karoline Herfurth) přesto zažívají těžké časy. Rodiče jim dělají typicky rodičovské problémy a výše kapesného zdaleka neodpovídá železné disciplíně při kontrole pozdních příchodů. Nezbývá než se postavit na vlastní nohy, což se v případě studentek snadno naplánuje, ale špatně realizuje. Kde sehnat peníze na slušné bydlení?

Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu, a tak potřebují jenom najít ty správné oběti s velkými byty. Zdá se však, že hvězdy jim tentokrát nejsou nakloněny. Lucy a Lena se zamilují do kluků, kteří nejsou těmi, za které se vydávají. A Inken hraje dominu submisivnímu sousedovi, místo aby věnovala pozornost sympatickému mladíkovi, který ji miluje Tři nerozlučné kamarádky se řítí sledem komických peripetií s mladistvým půvabem a neodolatelným šarmem.

Pokračování populární komedie Holky to chtěj taky, kterou v České republice vidělo bezmála 230 tisíc diváků, znovu nabízí divákům neodolatelný mix komediální zápletky, dívčího půvabu a přiměřené erotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale Karoline Herfurth je moc hezká :). Němci by se měli přestat opičit po amerických teenager-trapných komediích a vymyslet vlastní zábavný způsob jak rozesmát lidi i starší 15 let. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, a taky mnohem méně vtipnější, což znamená skoro vůbec. Pár scén potěší, ale to je tak všechno. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z případů, kdy se opět plně neztotožňuji se zdejším většinovým příšerným hodnocením a podobně laděnými komentáři. Film se mi líbil, a to rozhodně nejsem žádná infantilní puberťačka se zájmem v typově podobných filmech. Toto pokračování je obsahově méně výraznější, slabší a i docela poklidnější. Ne tolik komediální a nezávazné jako úvodní díl. Více dospělejší. Děj stále obsahuje množství vtipných scén, občas i s (lehce) trapným zafoukáním, ale celkově vyzní poněkud rozvážněji. Německé komedie jsou kapitolou samy o sobě. Většina z nich, co se takto titulují, jsou dementní, trapné a všelicos ostatní, jen ne slušnou a příjemnou zábavou. Očekávala jsem, že Holky to chtěj taky 2, budou strašným, vulgárním a nesledovatelným odpadem. Dostalo se mi nečekaného překvapení. Pravda, děj není sice nijak převratný, a scénář už vůbec ne, ale průběh filmu je víceméně bez jakýchkoliv vulgarit či nechutností. Myslím, že jen kvůli slabšímu ději, ho házet až na úplné dno, je zbytečné. Tam mají u mně své pevné umístění Kluci to taky chtěj. Což si myslím, že oproti tomuto hnusu, jsou Mädchen, Mädchen 2, lehce stravitelné. Celkově by si zasloužily přece jen o trochu více, než být ocejchovány černou barvou. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Na stejné úrovni jako první díl. Tím myslím na stejně nízké. Jinak jsem už všechno napsal k jedničce. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každý, kdo považoval spojení německá komedie za protimluv, musel ocenit první trable téhle trojice dívek, které to chtěj taky. Divák nebyl zhnusen, otráven ani se necítil trapně. Holt vlnu, kterou vyvolal úspěch Prciček a jeho prvních sexuálních pokusů i omylů, chtěli chytnout také v Německu. A napoprvé se to docela povedlo, respektive tehdy to poměrně fungovalo. Nikdo nečekal propracovanou psychologii postav, úderný scénář nebo seriózní pohled na dané téma. Každopádně dvojka z toho nemá takřka ani špetku. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednička se ještě dala, ale toto už je hrozná sračka. Ubohé scény, žádný děj a samotné dialogy jsou totálně marné. Ještě že tam je ta sympatická Karoline Herfurth. 15% ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za dvě věci. Za bulimickou Francouzsku a za pěknou přírodu na konci filmu. a po čtyřech letech přidávám třetí za Sebastiama ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Oproti prvním orgasmům v jedničce pochopitelně už úplně jiné starosti - víc dospělácké, ale stejně jako v jedničce naprosto ze života. A scéna, kdy se Inken nechala pozvat k sousedovi na šuk řeči (pardon, na kus řeči) a pak s ní poskakoval u zdi s kalhotami až u kotníků za doprovodu dychtivě cválající písně! Tu mám uloženou na důstojném místě v archivu – hned vedle té snídaňové hudební erotické scény z filmové klasiky 9 ½ týdne. Samozřejmě dvojka už není tolik dojemná jako jednička, ale pořád ještě slušně zábavná. Tentokrát bez trucu za poctivé tři hvězdy. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

At si kdo chce co chce rika, mne se tohle v ramci zanru libi. Je to usmevna oddychovka prosta vsech oplzlosti, ktere hyzdi vetsinu teenagerovskych komedii. Diana Amft se podstatne zlepsila, svou nesikovnosti je vazne roztomila a nektere jeji obliceje jsou k popukani. O dalsi zabavu se postara slecna "Aoj" ("loupy ans") a soused, co ma rad svazovani. Romanticka rovina taky neutrpi zadnou vetsi ztratu, misto zpivajiciho Nicka tady mame Sebastiana hrajiciho Beethovena. Je to jeden z mala nemeckych filmu tohoto razeni, na ktery se kouknu rada. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, ale narozdíl od prvního, vážně hodně moc příšerného, trapného filmu bez příběhu či humoru, se mi tohle líbí. Přijde mi, že už nejsou tak pitomý a já se vážně smála. Nevěřila jsem tomu, ale jo. Hlavně když je Inken se svým šamstrem na tý lodi a ona vytáhne ten čudlík:-) neřikám, že by to byl vrchol kinematografie, ale někdy na volné odpoledne, proč ne... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Toto pokračování se snaží vyhnout nechutnostem prvního dílu, což ho skutečně o něco málo vyvyšuje. Ovšem to nestačí! Tím, že natočíte film o ničem, se opravdu nic nevyřeší. Povětšinou nudné a předvídatelné, ale zkouknout se to dá. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak jako první Holky překvapily příjemně, překvapily druhé Holky spíš nepříjemně. Kouzlo i humor se vytratily, zůstala jen bezradně působící nuda a marná snaha najít a zopakovat to, co jednou fungovalo. Jedno z mála plus je myslím rozhodnutí vydat se k poklidnější vztahové oddechovce než ke snaze nahnat body trapnou vulgárností. ale to na dobrý film nestačí. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka se celou dobu chová jako pitomá kráva a v podstatě z toho nevychází žádná humorná situace. Trochu to zachraňují alespoň obě kámošky, ale i tak jsem se dost nudil (jednička se mi líbila). ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru, je to povedenější, než jednička nebo se to alespoň vyhýbá nechutnostem (kterých je stále ještě v prvním filmu mnohem méně, než v odporné obdobě Kluci to chtěj taky). Snímek je tentokrát založený zejména na nešikovnosti kamarádek (zejména Inken v podání mě již docela protivící Diany Amft). Herecké obsazení opět průměrné - jako v každé teenagerské komedii. Obyčejný film, který zabaví, ale hlubší myšlenkové prozkoumání zrovna nedoporučuju. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Veledílo to není, ale pár vtipů se vydařilo. Některé i tragikomické, třeba, když si dívka myslí, že je paní domu, vítá tak hosty, aby ji v závěru večírku usadila do správných mezí pravá snoubenka. Pak je to až smutné. ___ Slušné herecké výkony. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Z hlavní hrdinky prvního dílu tady udělali pěkně nesympatickou megeru. A někam se jim ztratil humor. Z komedie se tak stala jen lehce postpubertální romanitka. Karoline Herfurth ale zase pěkně vykvetla. ()

Reklama

Reklama