Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Orgasmus mají úspěšně za sebou, ale Inken (Diana Amft), Lucy (Jasmin Gerat) a Lena (Karoline Herfurth) přesto zažívají těžké časy. Rodiče jim dělají typicky rodičovské problémy a výše kapesného zdaleka neodpovídá železné disciplíně při kontrole pozdních příchodů. Nezbývá než se postavit na vlastní nohy, což se v případě studentek snadno naplánuje, ale špatně realizuje. Kde sehnat peníze na slušné bydlení?

Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu, a tak potřebují jenom najít ty správné oběti s velkými byty. Zdá se však, že hvězdy jim tentokrát nejsou nakloněny. Lucy a Lena se zamilují do kluků, kteří nejsou těmi, za které se vydávají. A Inken hraje dominu submisivnímu sousedovi, místo aby věnovala pozornost sympatickému mladíkovi, který ji miluje Tři nerozlučné kamarádky se řítí sledem komických peripetií s mladistvým půvabem a neodolatelným šarmem.

Pokračování populární komedie Holky to chtěj taky, kterou v České republice vidělo bezmála 230 tisíc diváků, znovu nabízí divákům neodolatelný mix komediální zápletky, dívčího půvabu a přiměřené erotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

Torision 

všechny recenze uživatele

Nepatřím zrovna mezi ty, co se tu řadějí mezi intelektuály, ale takovouhle komedii vopravdu ne. Pokud hledáte komedii, která je trapná až na půdu, u které se ani jednou nezasmějete a z které vám budou hlavní hrdinky svýma výkonama líst na nervy, pak vám to můžu od srdce doporučit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno by som tu mal naklonovať môj komentár ku prvej časti, ale načo. Nemecký blud, ktorý sa hodí na také krátke posedenie pri DVD s vašou mladou. Ale vy mládenci si nezabudnite zaobstarať popri tom aj inú zábavu. ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

presne co tu uz napisal wormboy, to ako totalna nuda. ved uz len ked si pomyslim, ze prave pri pisani tohto komentaru ide druha polovica filmu, tak asi nemam co viac dodat. ()

zipper111 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád teenagerovské komedie, a už vůbec ne takhle moc dementní! Jednička by mohla vybojovat i tu jednu hvězdičku, ale todle už natáčet fakt neměli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už je opravdu smutné pokračování, kde se hraje jen na to, jak jsou jednotlivé scény nablblé, což platí samozřejmě i pro všechny postavy. Tady už není nic sympatického, snad jen ten Sebastian. Zbytek je ale opravdu hrůza a není tu jediná scéna, která by byla vtipná. Opravdu hrozná komedie... ()

jajinka 

všechny recenze uživatele

S prvníma "holkama" to už má jen málo co společného... Celý film je převážně honba za solidním bytem... pár úsměvných momentů a to je vše... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tohle není moc dobře odvedená práce. Snaží se navázat na jedničku, ale vůbec se jí to nedaří, protože splňuje to, že s rostoucím číslem filmu klesá jeho kvalita. Ani jednička nebyla dobrá, ale tohle bylo ještě horší. Připitomělá komedie s pár hláškami a nějakými dobrými scénami. Nic víc a nic míň. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Je spousta druhů filmů - těch, co u nich člověk pláče, směje se, pociťuje strach, znechucení, napětí, uvolnění atd. Film Holky to chtěj taky 2 patří do vzácnější kategorie filmů, u kterých divák prožívá problémy s dýcháním, vystřelující bolest na prsou a nepříjemné pálení očí. Možná, že při něm někdo dostane i srdeční zástavu. První díl byl komedie o tom, jak se němky snaží mít svůj první orgasmus - nebyl to zdaleka žádný zázrak, ale o komedii se to alespoň viditelně pokoušelo. Druhý díl, popisující problém se samostatným bydlením, již neobsahuje ani ty náznaky komedie z prvního dílu. Jistě, Diana Amft (mimochodem skutečně nehezká dívka) pořád dělá ty svoje duchem nepřítomný držky při sexu, nechá si strkat prostředníček do držky jako správná učitelka cizích jazyků, ale to z toho podle mě zdaleka nedělá komedii. Žil jsem v domnění, že tam bude "zábavná" scénka s nějakou babičkou, ale když film skončil a nic takového tam nebylo, tak jsem usoudil, že jsem si to spletl s jiným kdysi viděným německým hybridem tohoto ražení a tak jsem byl nakonec rád, že se mi vyhnula ta zástava srdce. Shrnu-li to - film se snaží být spíš veselejší romantikou s humornými prvky, ale nefunguje to. Z části proto, že to je německý, a především proto, že to je úplně dementní film s nesympatickým hereckým obsazením. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

No na komediu som sa smial dost malo.....teda vobec....jedna hviezda za to ze som to dopozeral do konca...a nezaspal... ()

Reklama

Reklama