Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Orgasmus mají úspěšně za sebou, ale Inken (Diana Amft), Lucy (Jasmin Gerat) a Lena (Karoline Herfurth) přesto zažívají těžké časy. Rodiče jim dělají typicky rodičovské problémy a výše kapesného zdaleka neodpovídá železné disciplíně při kontrole pozdních příchodů. Nezbývá než se postavit na vlastní nohy, což se v případě studentek snadno naplánuje, ale špatně realizuje. Kde sehnat peníze na slušné bydlení?

Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu, a tak potřebují jenom najít ty správné oběti s velkými byty. Zdá se však, že hvězdy jim tentokrát nejsou nakloněny. Lucy a Lena se zamilují do kluků, kteří nejsou těmi, za které se vydávají. A Inken hraje dominu submisivnímu sousedovi, místo aby věnovala pozornost sympatickému mladíkovi, který ji miluje Tři nerozlučné kamarádky se řítí sledem komických peripetií s mladistvým půvabem a neodolatelným šarmem.

Pokračování populární komedie Holky to chtěj taky, kterou v České republice vidělo bezmála 230 tisíc diváků, znovu nabízí divákům neodolatelný mix komediální zápletky, dívčího půvabu a přiměřené erotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

pufina odpad!

všechny recenze uživatele

Stále stejná kombinace, ale tentokrát procenta trapnosti stoupají.. Pokud jste zrovna na vrcholu puberty, tak se Vám to určitě bude líbit.. ()

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kravina, ale každopádně sem se u toho i zasmál. Dávám tomu tři hvězdičky. Je to sice taková puberťácká ujetá komedie, ale tak za jedno, maximálně dvě shlédnutí to opravdu stojí. ()

RabbitX 

všechny recenze uživatele

No jednička byla lepší tohle už je fakt kravina, ale já spíš hodnotím jak se zasměju než kdo to točil atd . ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Jednicka si drzela jakz takz vkus. Pokracovani se uz zvrhlo v kycovite scenerie plne trapneho sexu. Holky nam dospely, film vsak nikoli a tak zustava v zavesu za svym predchudcem! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zase se nedá říct, že by to byla až taková tragédie. Pokud člověk nečeká odvaz typu Apple Pie a spíš si chce tedy odpočinout u něčeho nezatěžujícího mysl, zároveň ani moc trapného, co se vtipnosti týče a zároveň s lehkou myšlenkou a dějem soustředícím se na několik postav, vyjde z toho podívaná, která nenadchne, ale ani neurazí. Podle mě i lepší, než první díl, který má paradoxně o něco málo vyšší hodnocení. ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

hodnotím to samozřejmě v měřítku žánru... a já se doopravdy bavil, ani mi to nepřišlo tak moc trapné, naopak, docela milé... tak mě chápejte. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

----"Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu"---- Asi už ztrácím pojem o tom, jak vypadá krása. Jinak přibližně na stejné úrovni jako první díl. Můžeme vymírat spokojeně dále. 10% ()

Anticque odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle už nemám slova, že si troufnou natočit dvojku, ty museli bejt pod vlivem drog nebo co. Tohle je 3x horší než jednička, nesmyslej příběh, co nesmyslej, žádnej. Doufám, že nebude trojka, to by byl vrchol. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Jednou a dost. To by si měli tvůrci všech možných pokračování uvědomit a nezahlcovat nás kdejakými blbostmi, na které se pak "omylem" díváme. Jedna hvězdička za Dianu Amft a Karoline Herfurth. 15 % ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Měl jsem těžké dilema, jak tohle hodnotit. Jelikož je to komedie, tak hodnotím podle počtu zasmání, jednou jsem (už nevím proč), zaznamenal na svých rtech jakýsi tik, což jsem ohodnotil jako zřejmou polovinu úsměvu, takže půl hvězdičky (po zaokrouhlení dle norem čsfd hvězdička jedna). Stejně jako s hodnocením to není snadné ani s žánrovým tařazením snímku. Je to komedie? Nebo je to nějaké děsivé adolescentní drama? Zpočátku jsem to odhadoval i na hrůzný dentistický horor. Mé obavy se naštěstí nesplnily. A naštěstí to nebyly ani tradiční německé teenage fekal humor orgie... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Hviezda len za slabé pokračovanie a zvláštne sexi Karoline Herfurth, ktorá o dlhé roky neskôr prerazila aspoň pre mňa vo Fuck jú pane učiteli. ()

alouch 

všechny recenze uživatele

přišlo mi to zábavné, malinko přihlouplé, možná roztomilé, ale zase taková hrůza to nebyla:) Kdybych to měla srovnat s některými německými komediemi, tak je to jedna z nejlepších.. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Holky to pořád nedostaly a tak vzniknul tento film. Holt německé gertrůdy do nedostanou ani kdyby natočily dalších deset pokračování, to je fakt. Ale radím vám, neztrácejte s tímhle čas. ()

Reklama

Reklama