Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Orgasmus mají úspěšně za sebou, ale Inken (Diana Amft), Lucy (Jasmin Gerat) a Lena (Karoline Herfurth) přesto zažívají těžké časy. Rodiče jim dělají typicky rodičovské problémy a výše kapesného zdaleka neodpovídá železné disciplíně při kontrole pozdních příchodů. Nezbývá než se postavit na vlastní nohy, což se v případě studentek snadno naplánuje, ale špatně realizuje. Kde sehnat peníze na slušné bydlení?

Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu, a tak potřebují jenom najít ty správné oběti s velkými byty. Zdá se však, že hvězdy jim tentokrát nejsou nakloněny. Lucy a Lena se zamilují do kluků, kteří nejsou těmi, za které se vydávají. A Inken hraje dominu submisivnímu sousedovi, místo aby věnovala pozornost sympatickému mladíkovi, který ji miluje Tři nerozlučné kamarádky se řítí sledem komických peripetií s mladistvým půvabem a neodolatelným šarmem.

Pokračování populární komedie Holky to chtěj taky, kterou v České republice vidělo bezmála 230 tisíc diváků, znovu nabízí divákům neodolatelný mix komediální zápletky, dívčího půvabu a přiměřené erotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Hnusné Němky a hnusní Němci chtěli trumfnout americké Prci, prci prcičky (American Pie) ještě na druhý pokus. Jejich snaha byla samozřejmě předem odsouzena k neúspěchu. Možná, že i ta 1* a 10 % bude moc vysoký verdikt. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Koukatelné to je, ale na jedničku to nemá a ani nemá moc co společného s její poetikou a myšlenkou. Po americku vyloučili nahotu a ty dvě tři vtipné scény to nezachrání, ale je pravda, že u té scény na chatě jsem šel do kolen. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná teenage komedie se slabým scénářem, nudná a nezajímavá. Ta druhá hvězdička je pouze za neskutečně sexy Karoline Herfurth. ()

Zeek odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že je i druhý díl filmu Holky to chtěj taky, tak jsem si nejdřív myslel, že si ze mě někdo jen tak střílí. Pak jsem to uviděl i v programu, tak jsem si myslel, že se jedná o tiskovou chybu. A když se to opravdu objevilo v TV, tak už jsem tomu musel uvěřit. Dopadlo to přesně podle mého očekávání, bylo to tak super, ach jo. Jak může někdo natočit druhej díl takové kraviny. Sova kanárka nevysedí a já už se hrozně těším na: Holky to chtěj taky 3. Moje hodnocení: Odpad !!! ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jedničku nekomentuji. K dvojce chci jenom napsat, proč jsem dal o hvězdičku méně. Je to především proto, že zde vedle hledání "toho pravého" ještě řeší, kde získat prachy - a to za každou cenu. Že by podstata života všech mladých ?! Prachy a sex ... . ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Jednička mě moc nezaujala (2 *), tak ani od dvojky jsem toho moc nečekal. Ale nakonec jsem byl velmi mile překvapen. Jednoduchý děj vyvažují celkem dobré herecké výkony, dobré hlášky a některé scény, u kterých jsem se dost pobavil. Příjemná oddychovka. ()

Woodstock 

všechny recenze uživatele

"Make love, not ape!!!"     Nechci nikomu sahat do svědomí, ale vážně by mě zajímalo, kolik z těch lidiček, kteří tomu vrazili odpad! to doopravdy vidělo?! Já to viděl a pobavilo mě to. Informace pro filmového znalce Djkoma - je mi víc než patnáct let. Dokonce několikrát víc ;-) ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

I když je to pořád odpad!, připadá mi druhý díl malinko lepší než první. Pořád je to ale vulgární trapas, a můj oblíbený film se z toho nikdy nestane. ()

Joeey 

všechny recenze uživatele

Prázdnota, prázdnota, prázdnota, ........ Dva předchozí díly buď pobavily nebo vyvedly z míry, ale tohle je nuda, nuda a nuda. ()

Reklama

Reklama