Reklama

Reklama

Sindibádova dobrodružství

(seriál)
  • Kanada The Adventures of Sinbad (více)
Kanada, (1996–1998), 31 h 32 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Ed Naha

Kamera:

Alwyn Kumst

Hrají:

Zen Gesner, George Buza, Tim Progosh, Oris Erhuero, Jacqueline Collen, Mariah Shirley, John Stead, Robin Dunne, Anthony De Longis, Candicé Hillebrand (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Sindibád se vydává společně se svým bratrem z Bagdádu na putování po moři za dobrodružstvím a bohatstvím. Na své cestě potkávají zlé čaroděje, nepřátelské kmeny i obludná mořská monstra. (ear.wig)

Recenze (86)

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Ach ta melancholie... Nedávno jsem narazila na stránku, kde několik dílů měli a byla jsem v pokušení si některý namátkou pustit, ale nakonec jsem usoudila, že si nebudu kazit hezké vzpomínky a dojmy, které jsem jako desetiletá nasbírala při sledování tohoto seriálu. Příběhy Sindibáda jsem zbožňovala a nenechala jsem si utéct ani díl. Jo, to byly časy :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak já ty Kanaďany v době vzniku žral. Spolu se Strážci vesmíru to byl jednoznačně můj nejoblíbenější seriál (Krteček už tou dobou byl pro lamy). Pak jsem viděl jeden díl v dospělosti a brečel jsem smíchy. Pověšená rybářská síť, před kterou se mrská na provázku přivázaná tarantule, na kterou máchají hrdinové meči. No neuvěřitelná paráda. Jenom si říkám, že jsem býval fakt dement, že jsem to neprokoukl... 85% ()

Reklama

kubin. 

všechny recenze uživatele

Podobně jako ostatní uživatelé, kteří ohodnotili vcelku kladně, jsem i já vyrostl na tomto seriálu a jemu podobných (Hercules). Dá se říci, že je to podobný případ. Zase jsem nemohl vynechat ani jeden díl a zase jsem všemu bezmezně věřil. Pro mě jasný top dětských seriálů a když si pustim úvodní znělku přepadne mě šílená nostalgie, a to si myslí stačí na 4 hvězdičky. Mám ten seriál prostě rád a co se týče kvality, tak to je aspoň ta jedna hvězda dolů. ()

KacHnAop 

všechny recenze uživatele

Za mládí, jsem na tomhle vtipně založeném seriálu vyrůstal a neskutečně jsem ho žral. Od obrovských pavouků, kyklopů, zvířat, čarodějnic a jiných bytosti z pekla, na kterých zejména tento seriál staví, jsem obdivoval i další stránky, které nám jednotlivé epizody s chutí a dynamikou nabízely. Humoru je dostatek, hudba je výborná a o postavách nemluvě. Zejména Sindibád, jak jinak samozřejmě. Celkově je Sindibád opravdu zajímavým seriálem. ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní záležitost, v mládí jeden z mých oblíbenějších seriálů. Teď po více jak deseti letech jsem si ho stáhnul a znova rozdíval. Musim říct že ani s odstupem času nepřišlo zklamání. Nechybí tu vtip, postavy jsou napsány takřka dokonale a nevadí ani, že docela dobře zvolení herci nějak moc hracího talentu zrovna nepobrali. Na efekty se sice skoro nedá dívat ani přes prsty, ty by zvládnul udělat snad i muj čerstvě plnoletej bratránek alkoholik. Přes to se jedná o nadprůměrný počin kde scénář zcela nahrazuje nedostatek finančních prostředků. Kdo by si seriál rád připoměl a nemá na to dostatek času, přidávám svou oblíbenou scénu hned z prvního dílu: "Say Something About My Mother" -> Zcela zasloužené 4* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Postava Rongara (Oris Erhuero) měla být pouze v pilotním díle seriálu. Tvůrci z něho nakonec udělali jednu z hlavních postav. (sir-dave)

Reklama

Reklama