Reklama

Reklama

Zatajená minulost

(TV film)
  • Kanada Secrets from Her Past (více)

Obsahy(1)

Mladá servírka Stephanie byla před deseti lety svědkem vraždy. Změnila si jméno a přestěhovala se z Chicaga. Stala se z ní Kate Collins a začala žít ve Philadelphii. Kate se z vzpamatovala, vdala a s manželem Davidem mají osmiletého syna. Jenže minulost se přihlásila... Právě povýšený mizerný policista otevře případ nevyřešené vraždy. Má za to, že je svědkyně naživu, a začne ji hledat. Začne ji však hledat i vrah. Uspěje a chce 200 000 dolarů. Když mu Kate vyhoví, už ho nikdy neuvidí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jsem teď v situaci, kdy ty peníze nezbytně potřebuju, a pokud kvůli tomu, abys mi je půjčil, s tebou musím spát, tak budiž.. Ale nebude mi potěšením podvádět manžela !!" ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Hodně prvoplánovité, hned od začátku je jasné, o co tam půjde a jak to dopadne. Scénář radši nekomentuji. Nicméně takový klasický kanadský thriller. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Servírka ako svedok vraždy si zmení svoju identitu až Kim po 10 rokoch , ju začne hľadať vrah, ktorý chce jej smrť 2* ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Scenar celkem obvykly a predvidatelny. Herecke vykony jeste usly a s malym sebezaprenim se to dalo i dokoukat. Jinak slo opravdu o trosku najivni scenar s naprosto odflaknutym koncem. Celekm 1,6* co z je trapna 2*. ()

Reklama

Reklama