Reklama

Reklama

Rychle a zběsile

  • USA The Fast and the Furious (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Brian je jako tajný policista nasazen na pozorování party vedené charizmatickým Dominikem, který je doslova blázen do nelegálních závodů, pořádaných většinou v noci na periférii Los Angeles. Závody ale nejsou jediným zdrojem financí. A to je hlavní důvod, proč chce Brian získat jeho důvěru. V poslední době se totiž množí záhadná přepadení kamionů a policie i FBI chtějí znát pachatele dřív, než řidiči vezmou zákon do svých rukou. Hlavním podezřelým je právě Dominik. Brianovi trvalo pěkně dlouho, než se mu podařilo alespoň trochu se k němu přiblížit. Postupem času mu Dominik začíná důvěřovat a zaměstná ho i přes odpor ostatních členů party ve své dílně. Brianův realistický úsudek začíná zamlžovat rostoucí přátelství k Dominikovi a láska k jeho sestře Mie. Protože Brian ví, že se chystá zátah policie, prozradí Mie, že je policajt. Spolu se snaží Dominika přesvědčit, aby akci vzdal... (TV Nova)

(více)

Hrají

Související novinky

Dwayne Johnson hvězdou dalšího Rychle a zběsile

Dwayne Johnson hvězdou dalšího Rychle a zběsile

01.06.2023

Svět Rychle a zběsile nedávno rozšířil již desátý film (nepočítaje spin-off Hobbs a Shaw), na jehož konci se diváci dočkali poněkud nečekaného překvapení. Pakliže jste ještě desítku v kině neviděli a… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Justin Lin opouští desáté Rychle a zběsile

Justin Lin opouští desáté Rychle a zběsile

27.04.2022

Týden od spuštění první klapky na připravovaném desátém snímku ze série Rychle a zběsile přichází poměrně šokující zpráva. Režisér Justin Lin (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 9) končí a na… (více)

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

01.07.2021

Herec Dwayne Johnson je dnes možná považován za akční superstar, čas od času se ale nebojí i trochu odvázat a natočit jednoduchou dětskou komedii typu Víla Zuběnka. A jeho nejnovější snímek od… (více)

Reklama

Reklama