Reklama

Reklama

Rychle a zběsile

  • USA The Fast and the Furious (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Brian je jako tajný policista nasazen na pozorování party vedené charizmatickým Dominikem, který je doslova blázen do nelegálních závodů, pořádaných většinou v noci na periférii Los Angeles. Závody ale nejsou jediným zdrojem financí. A to je hlavní důvod, proč chce Brian získat jeho důvěru. V poslední době se totiž množí záhadná přepadení kamionů a policie i FBI chtějí znát pachatele dřív, než řidiči vezmou zákon do svých rukou. Hlavním podezřelým je právě Dominik. Brianovi trvalo pěkně dlouho, než se mu podařilo alespoň trochu se k němu přiblížit. Postupem času mu Dominik začíná důvěřovat a zaměstná ho i přes odpor ostatních členů party ve své dílně. Brianův realistický úsudek začíná zamlžovat rostoucí přátelství k Dominikovi a láska k jeho sestře Mie. Protože Brian ví, že se chystá zátah policie, prozradí Mie, že je policajt. Spolu se snaží Dominika přesvědčit, aby akci vzdal... (TV Nova)

(více)

Recenze (818)

ADZI 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se na to podívat, abych se konečně dozvěděl, kdo to byl ten Paul Walker, o kterém se toho v poslední době tolik namluvilo. Předem bych měl sdělit, že auto používám jenom jako dopravní prostředek!! No a k věci: Čekal jsem, že to bude pořádná srajda, ale nakonec mě to docela příjemně překvapilo. Akční scény se povedly a zápletka taky dobrá. Ale přece jen, nejsem asi úplně ta cílová skupina. Nenudil jsem se, ale žádná spanilá jízda to pro mě vážně nebyla. ()

javaznenevim 

všechny recenze uživatele

Ve své době nadprůměrná popcornovka, dneska už to není nic co by musel člověk vidět, pokud není fanouškem série. A další díly (kromě Tokia) raději neměli vůbec vzniknout. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

První film úspěšné filmové série. Kdo má rád rychlá a pěkná auta a krásné slečny, včetně sympatického záporáka i klaďase, tak se v tomto vyžije. Verdikt:3* a 75 %. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je pravidelne zaraďovaný k tomu najlepšiemu zo všetkých filmov tejto série, ale na mňa až taký skvelý dojem nerobí. Nejak sa neviem zbaviť pocitu, že sa jedná o veľmi priemerný film. Asi to bolo moc jednoduché a potrebujem trošičku trošku aspoň zamotať dej. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Vytuněný káry, pěkný holky, rychlá akce, banda zlodějů a jeden policajt v utajení a jeden Vin Diesel, kterého tento film katapultoval mezi megahvězdy ( aspoň finančně ). Jak málo stačí , když se ve správný čas namíchají zmíněné atributy, aby vznikla legenda. ()

Sancoo 

všechny recenze uživatele

Klasika. V době, kdy film vyšel určitě nečekali jak velký úspěch bude mít a jak výdělečná značka se z Fast & Furious nakonec stane. Můj nejoblíbenější díl a podle mě taky i nejlepší. Tajné pouliční závody, rychlá auta, ženský a děj nenápadně inspirovaný Point Breakem. Skoro jako by si to říkalo o herní zpracování a po dvou letech, co spatřilo světlo světa Need for Speed Underground jsme se dočkali. Ústřední dvojice Walker - Diesel perfektně sedí, ta chemie mezi nima je na plátně znát. Dnes už by tento snímek mnozí nemuseli ocenit, ale pro mě to má minimálně nostalgickou hodnotu. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Mám nařízeno (kým, je tajné) si dát maratónek tady těchto filmů. První rychlý kluci z naleštěnýma kárama, ve slušném akčním filmu, kde Dominic ještě nemele o rodině tak moc jako později a ještě není tlustej jak Segal, a kde vypadá Brian jako pan mánička z úsměvem za který bych mu dala pár facek. Jako růžový Lambo, ještě beru, stejně jako ty ostatní pomalovaný kraksny, ale to že je to obyčejný film maximálně na DVD je prostě holý fakt, se kterým nehnou ani ty sexy prdelky proložené každou minutou filmu. ()

Andresito 

všechny recenze uživatele

Chtěli jste letní oddychovku? Máte ji mít. Rychle a zběsile je ve své kategorii skvělý. Sympatický hlavní hrdina, správně charismatický Diesel, skvěle natočené závody, spousta krásnejch holek a ne úplně debilní příběh, samozřejmě až na posledním místě, zaručují dobrou zábavu na letní večer. 70% ()

Deywid 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý z duše neznášam....doteraz som nezistil prečo....alebo že by to bolo tým, že je to bezduchá imitácia akčného filmu ? :))) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

No jo, tento film byl pro nás na střední škole něco jako modlou. Milovali jsem ho tenkrát, mám ho rád i teď a ještě dlouho mi zůstane v paměti. Třeba i díky Vin Dieselovi, Walkerovi, Michelle Rodrigez a především kvůli Jordaně Brewster. Spoustu kamarádů právě Rychle a zběsile přivedlo k upgradovaní svých vozidel. Kdo má rád vytuňená auta a občas navštíví nějaký ten Tuning sraz, najde se tu rychle, a zběsile poběží do nejbližší autodílny. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Film, který prostě plní svůj účel. Je to oddychovka, která zároveň nabízí napětí, akci, pěkná auta (a nejen ta) a i ten příběh je slušný (když to porovnám s dalšími díly). Jedinou slabinu vidím v tom, že se mi zdá krapet nedotažený (a jsem rád, že jsem na pokračování nemusel čekat 8 let). Za to, že jsem tento film z roku 2001 viděl až o 14 let později, bych si však nejraději nafackoval :-) ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Divím se, že jsem Rychle a zběsile doposud nekomentoval...tak si to teď vynahradím. Už je to notná řádka let, co tenhle film spatřil světlo světa, a o něco kratší řádku let, co jsem ho viděl. Tenhle film mě dostal už když jsem ho viděl poprvý - postavy, děj, zasazení...prostě dobrá kombinace co mi sedla a vtáhla mě do sebe. Mělo to myšlenko a působilo na mě, že je to vážně dělaný od srdce. Když to porovnám, kam ta série míří teď - milion herců, ke kterým díl co díl přibývají další, nesmyslné a přepálené akční scény, děj čím dál tím více okrajový a především nesmyslný a bez nápadu...asi už je pozdě vrátit to do správných kolejí, ale rozhodně není pozdě udělat nějaký spin-off, který by se vrátil ke kořenům - právě k Rychle a zběsile. Tak snad se dočkám. ()

Chevees 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu je příběh až na tom posledním místě. Tento film je určen pouze pro milovníky tuningových aut... ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Auta tam byla opravdu krásná, ale auta nemůžou zachránit díry ve scénáři nebo neuvěřitelnost závodů - auta sice měla jezdit rychle, ale ne tak rychle, že to bylo až k smíchu. Jinak, Vin Diesel, ačkoli měl hrát hlavního hrdinu s velkým "H", působil dost nevýrazným dojmem... Paul Walker byl o něco lepší, ale opravdu jen o něco. A to přece nestačí. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

S uvedením pětky do kin už nemůžu tvrdit, že jednička je nejlepší díl série, ale 4* si pořád zaslouží. Za neuvěřitelně zábavnou akci. ()

Související novinky

Dwayne Johnson hvězdou dalšího Rychle a zběsile

Dwayne Johnson hvězdou dalšího Rychle a zběsile

01.06.2023

Svět Rychle a zběsile nedávno rozšířil již desátý film (nepočítaje spin-off Hobbs a Shaw), na jehož konci se diváci dočkali poněkud nečekaného překvapení. Pakliže jste ještě desítku v kině neviděli a… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Justin Lin opouští desáté Rychle a zběsile

Justin Lin opouští desáté Rychle a zběsile

27.04.2022

Týden od spuštění první klapky na připravovaném desátém snímku ze série Rychle a zběsile přichází poměrně šokující zpráva. Režisér Justin Lin (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 9) končí a na… (více)

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

Dwayne Johnson ve vánoční komedii

01.07.2021

Herec Dwayne Johnson je dnes možná považován za akční superstar, čas od času se ale nebojí i trochu odvázat a natočit jednoduchou dětskou komedii typu Víla Zuběnka. A jeho nejnovější snímek od… (více)

Reklama

Reklama