Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedm vysokoškolaček stráví víkend na elegantním statku, který začíná jako zábava naplněná dobrodružstvím, ale končí v noční můře hrůzy drásající střeva. (JasonCZ)

Recenze (2)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Troma bez úchylek, srandiček a sexu? Co je pro skalní fandy problém, to je pro mě vítaná změna. Obzvlášť když se snaží o poctivý horor. Příběh se točí okolo sedmi studentek, které jsou pozváni do sídla, v němž začne nejen strašit, ale někdo likvidovat naše hrdinky. Takže klasika, navíc doplněná o další nutné pochutiny jako poskvrněná minulost sídla, čtení z deníku nebo tajemný obraz. No a samozřejmě mordy, při nichž se dostane na sekáček a neposlušnou elektřinu. Herecky je to samozřejmě bída, ale masky jsou hodně fajn a atmosféra místy připomene kultovní Suspirii, i když té pochopitelně nesahá celkově ani po ramena. Ale na průzkum zapadlých žánrovek je tenhle kousek ideální. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný haunted house slasher, ktorý je krvavý tam, kde to nečakáte, a suchý tam, kde by sa to hodilo. Teda nie je to žiadna bodycount epika, ale zábavné VHS 80s béčko, ktoré je až prekvapivo elegantne natočené, atmosférické vo svojom starom sídle, haunted house má svoju až staromilskú atmosféru alá "objavený denník", a navrch je tu zvládnuteľná porcia cheesy scénok, to k tomu jednoducho patrí. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama