Reklama

Reklama

Můj bratr je pes

  • Česko Můj brácha pes (více)

Obsahy(1)

Malá Marietta moc touží mít doma psa, ale rodiče nechtějí její přání splnit. Zato má mladšího brášku Tobiase, který ji dost štve. Rodiče odjíždějí sami dva na dovolenou a děti po tu dobu hlídá babička. Marietta ještě před jejich odjezdem dostane k narozeninám podivný kámen. Jednou, když ulehá ke spánku a kámen má u sebe, pomyslí si, že by chtěla místo bratra psa. Ráno když se vzbudí, leží vedle ní na posteli malý bílý chlupáč. A co teď? Před babičkou dělá, že bratr odjel na tábor, a pes si svou roztomilostí získává nakonec i náklonnost babičky. Také filmařům se zalíbí, neboť udělá vše, co se po něm chce, a tak jej nejprve obsadí do reklamy a poté i do filmu. Ale Marietta se trápí tím, co způsobila, a rodiče se zanedlouho mají vrátit. Ale vždyť má podivný kámen… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Snesitelný německý snímek o chlapci, který si jako pes vyslouží mnohem více pozornosti a dokonce se dokáže stát hereckou hvězdou. Samozřejmě nechybí spousta rádobyvtipných situací a morální poselství. Každopádně jsem byl sám překvapen, že mi nedělo velké problémy se na to dívat. Malé děti to nejspíš na hodinu zabaví. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poměrně nedávno jsem protrpěl Vesmírný závod, Zachraňte myšáka či celkem i povedený Zázrační pejsci. Ale tohle byla asi největší ptákovina z nich. TAkhle sterilní film o ničem jsem dlouho neviděl. Vše bylo jak špatně natočeno tak špatně zahráno. Hlavní aktérka byla tak nepříjemné že jsem vždy když se objevila zakryl oči(moment, to jsem z toho filmu moc neměl:-)). A to mě od stejného režiséra čeká ještě Prasátko Rudi ještě z menším hodnocení. God save me!!! ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama