Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za posvěcenými zdmi jedné z nejproslulejších prominentních škol - Ivy League - existuje tajná organizace s názvem "Lebky". Jen pár vyvolených je vybráno, aby se stali členy organizace, která připravuje budoucí prezidenty a uspějí v ní jen ti nejlepší, nejbohatší - prostě elita. Pro Luka McNamaryho je pozvání, aby se stal členem této prestižní organizace splněným snem. Brzy je však překvapen sílou a bohatstvím klubu. Po několika podivných incidentech a záhadné sebevraždě jeho nejlepšího přítele, začne Luke pátrat po pravdě, kterou ve skutečnosti organizace skrývá. Dochází mu, že se ocitl uprostřed zlověstného a velmi záhadně propojeného společenství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Thrilleřík z prostředí univerzitních bratrstev, o kterých nevíte, jestli si hrají na Svobodné Zednáře nebo náhodou opravdu neovládají celou Spojenou Státní Ameriku. Pokrm je podáván za správné teploty, herci jsou typově velmi vhodní, ale příběh se, podobně jako ona bratrstva, jednu chvíli tváří jako skutečně spletitý thriller o spiknutí, a jindy zase jako klasický teenage movie. I tak ale má svoje kouzlo a jeho zhlédnutí pro mě představuje příjemně strávený čas. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Od průměru tento thriller, jemuž každá přibývající minuta ubírá na atraktivnosti, nezachrání ani sympatický Joshua Jackson. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušný filmeček o jedné koleji (něco jako sekta pro vysokoškoláky :)). Pár mladých a nadějných herců spolu se slušnou atmosférou tento film drží v lehkém nadprůměru. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

„Nadvláda! Jisté elitní skupiny jsou nadřazeny těm ostatním.Vyvoleným náleží bohatství, které je separuje od ostatních“. Přijetí do tajné organizace " Lebky" znamená pro Luku vstup do světa vlivných lidí, luxusních aut, naditých kont a netušených možností. Jenže, jak říká jedno přísloví „ Kdo chce s vlky žít, musí s nimi výt“. Průměrný, ale příjemný thriller. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Solidní béčkový thiller se snažícím se Joshuou Jacksonem, předvídatelným dějem a dobrým tempem. Žádný zázrak se nekoná, ale jako na příjemný oddych se na to kouká... Inu, prostě příjemně. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

až nečekaně dobrej thriller, hned od začátku mě to chytlo a prakticky až do konce sem byl v napět a se zaujetím na to čuměl. Nebýt toho fakt dost stupidního konce, kterej svojí antikvalitou děsně vybočuje z celýho filmu, tak snad dám i plný hodnocení. Ale zase na druhou stranu musim taky uznat, že nedomyšleností tam je taky habaděj, ale mě se to prostě líbiloí. A mluvit o tomhle jako o nějakým teenagerskym filmu je fak mimo mísu ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem musel shlédnout kvůli tomu, že tam hraje Joshua Jackson do kterýho je jedna kámoška strašně ujetá a vypráví o něm, tak jsem se chtěl zapojit do její diskuse. Film je to skvělej, zápletka výborná, hudba jak má být. Docela mě to zaujalo. Hlavně proto, že spolek Lebky opravdu existoval a možná ještě existuje. Jak mám Joshuu zafixovanýho z Dowsona světa, čekal jsem úplně jiný charakter. Nedočkal jsem se a tak jsem sledoval dál a dál. Pořád mě Cohen něčím překvapoval a já nevěděl kdy to skončí a hlavně jak to skončí. Teď už si můžu odpočinout a vrhnout se na Lebky II. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po všetkých stránkach je to čistý priemer. Ani nijaká veľká konšpirácia, ani veľká dráma. Pomerne bez napätia, pár chýb v scenári by sa dalo odpustiť, no proste počas celého filmu som sledoval akési pozliepané scény z mnohých iných filmov. A taký pocit je pre diváka najhorší. 55%. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Heleťte, znáte to, když jdete kouknout na film a nic od něj nečekáte no ale výlsedný efekt je právě opačný? Jako hráč jsem měl v ruce tři karty, na jedné Rob Cohen, schopný režisér akčních filmů, na druhé Joshua Jackson hvězda nejmenovaného teenage seriálu a podivný námět. Jenže Cohen vyždímal z tohodle námětu naprosté maximum, Jackson podal naprosto přesvědčivý výkon a hlavně námět samotnej, co dle mě původně neměl být nic extra byl opravdu hodně dobře sepsanej. Vizuálně bravurně zvládnutý přijímací rituál, dobrá kamera. Zkrátka jestli sem si někdy byl hodnocením stoprocentně jistý pak u Lebek jde o tenhle případ. Takže když jsem s kartama začal, tak s nima i skončím. I kdyř nemáte v ruce hnedka žádnej trumf ještě nelámejte hůl nad celou hrou. I když s Cohenem je do budoucna počítat jako s pořádným esem v rukávu. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

..aneb jak chudý Joshua Jackson ke štěstí přišel - tedy skoro.. nepřijít o svého nejlepšího kamaráda. Děj předvídatelný jako facka, ale drží si určitou hladinu napětí, což je dobře a dá se na to koukat. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

chytlavy nazov, ktory viac sklame ako potesi...je to pozeratelny film, ale zase ide o nedotiahnute veci.skoda ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Od Cohena jsem teda čekal daleko víc. Tohle bylo suchý už od začátku a bylo to jen vetší a vetší nuda. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Perfektní, zajímavý a originální námět, ze kterého se dalo hodně vykřesat, ale scénář už se tolik nepovedl, nevyhnul se klišé a film tak sklouzl na čistý žánrový průměr. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vyvoleným náleží bohatství, které je separuje od ostatních....... Je to vše nějak moc jednoduché a účelové. Nějak jsem se do příběhu nedokázal vložit. Děj je povedený, ale logičnost mi někdy celkem unikala. Organizace je tak silně tajná, že o ní prakticky ví každý. ()

Reklama

Reklama