Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za posvěcenými zdmi jedné z nejproslulejších prominentních škol - Ivy League - existuje tajná organizace s názvem "Lebky". Jen pár vyvolených je vybráno, aby se stali členy organizace, která připravuje budoucí prezidenty a uspějí v ní jen ti nejlepší, nejbohatší - prostě elita. Pro Luka McNamaryho je pozvání, aby se stal členem této prestižní organizace splněným snem. Brzy je však překvapen sílou a bohatstvím klubu. Po několika podivných incidentech a záhadné sebevraždě jeho nejlepšího přítele, začne Luke pátrat po pravdě, kterou ve skutečnosti organizace skrývá. Dochází mu, že se ocitl uprostřed zlověstného a velmi záhadně propojeného společenství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh je stanoven na skutečné existenci spolku Lebky a na jaké míře je reálnost děje je na diskuzi. Každopádně snímek je natočen nenásilně a jemně, takže to vyvolává dojem , že tvůrci byli velice opatrní, aby si současné členy tohoto spolku nepoštvali proti sobě. Dojem s filmu je vcelku rozpačitý. Atmosféra je nezáživná, což je škoda. Vše je hodně povyšováno, což vyvolává dojem, že být členem spolku Lebky je daleko přínosnější, než být křesťanem. Důvod mi tu však nějak chybí. Thrillerový nádech s kapkou tý detektivky není na škodu, ale ve výsledku to spíše vypadá jako by tu vadila. Děj si drží pomalý rytmus. Tím však nějaký zážitek padá dolů. Dílo se tak drží průměru. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Ano, lebky su prakticky v kazdom ohlade dalsi priemerny thriller urceny skor mladsiemu obecenstvu. Mlady Joshua Jackson vyzeral ze si natacanie celkom uzil, voci nemu nemam vyhrady, horsie to bolo s Paulom Walkerom ktory mi vyslovene nesedel. Je to ale dane aj tym ze ako seriozneho herca som ho zacal brat az potom ako som videl Running Scared alebo Lazarus Project. Dalej sa netreba rozpisovat. Lebky su film ktory na jedno pozretie neublizi nikomu a urcite si najde aj par tych svojich skalnych ktori ho prechvalia az do neba. Pre mna to bola slusna ale stale len priemerna zalezitost. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Smysl studentskejch spolků jsem nikdy nepochopil a nepochopil jsem ho ani po zkouknutí Lebek. Nejsem příznivce konspiračních teorií, takže jsem nebyl ochotnej přistoupit na hru, že by tenhle studentskej spolek ovládali politici USA. Příběh se nes v pomalejším tempu a jen málokdy byl okořeněnej napínavější scénou natož akcí. Filmařina po technický stránce nebyla taky nijak oslnivá a nebál bych se jí přirovnat k lepšímu TV filmu. Kromě castingu nenabízej Lebky nic zajímavýho a další díly si nechám s naprostym klidem ujít, dvě silnější hvězdy. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Slabý thriller, většinu času jsem se věnoval jiným záležitostem. Jediný kdo to zachraňuje aspoň částečně je bohužel už zesnulý Paul Walker, i když zde nehrál hlavní roli. 40% ()

ER 

všechny recenze uživatele

Solidní příběh a zpracování jsou základním kamenem filmu,který se zabývá praktikami tajných spolků, jenž lapají své ovečky na universitách a snaží se pak manipulativně ovlivnit jejich životy ve svůj prospěch. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Premiéra dopozerané. Pekný krimi thriller . Všimol som si, že to ma aj pokračovanie teda ďalšie dve. Neviem či sa mám na to chystať . Videl niekto tento snímok a aj pokračovania ? Herecké výkony sú dobré. Režisérsky to nie je zle ale nič úchvatné. Snímok je akurát do pohody. Thrillerova zložka tam bola to je základ. Dĺžka filmu neurazí je to akurát 106 min. Videné En s CZ tit. Celkové hodnotenie za mňa je 55% ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller, s příjemným Joshua Jacksonem. Není to kdoví co, ale mě se tento film líbil - nemůžu si pomoct. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Už začátek pobavil. Krádež maskota, kterého nikdo nehlídá, hm, hm. Přísně tajná společnost lebek, ale každý si na zápěstí vypálí skvěle viditelný doživotní cejch, booože, to je přece pitomost až to hučí. Tohle přece nemůže sežrat ani totální idiot. Nebo ano?? Děj je zpočátku jakž takž, nic moc, ale jde to, ovšem po krádeži maskota začne stagnovat a pak je to už jen hlemýždí tempo. Bez akce, bez vzrušení, bez ničeho. Nakonec se vše zvrhne v morální dilema. Vůbec nechápu averzi kamarádů hlavního hrdiny, že je lebka. Ve filmu nikde nikdo neříká o tomto spolku cokoli negativního, také o něm nikdo neví, když jsou tak tajní. Prostě, už to nebudu dále rozebírat, jen k tomu připíchnu kravský scénář a skoro celý film hluchoslepost a amen, lebka s tím. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Celkem podařená Americká konspirace a jeden záhadný tajemný spolek. Bude to za 3 a to za školní prostředí a díky hlavním rolím. ()

mijano 

všechny recenze uživatele

Pekný thrilerík zo školského prostredia. Veľmi zaujimavý námet a téma. Film sa snaží aj o morálne poučenie, ale v spleti tých priemerných a o zvrat usilujúcich scén vám to veľmi lahko unikne, tak ako aj mne. ()

Adolf47 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní film! Tajné studentské spolky mě vždycky velmi zajímaly a režisér Rob Cohen zpracoval téma lépe než jsem čekal. Ve filmu se objevili v té době pro mě dosud neznámý a od tohoto filmu oblíbený Joshua Jackson a osvědčený Paul Walker. William Petersen byl nezapomenutelný. ()

naytsirk 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé, na páteční noční podívanu tak akorát... Jestli se pustím ještě do dvojky nebo trojky opravdu netuším ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Docela napinak.... Za me 70%...Fajn muzika i obsazeni. Jen nechapu proc je na dvd ta trapna uchylarna Divny muz... To je fakt debilita... ()

scaletom 

všechny recenze uživatele

Mě se to celkem líbilo. Knečně nic, kde by suspendovan policista odstranil z cesty teroristy, zachránil mateřskou školku a při tom stihl na světlo boží vytáhnout spiknutí z nejvyšších (pokud možno polovládních) kruhů. Film je o zjištění, že ne všechno, co se blyští nutně musí hned být zlato. Za mě film má spád, logiku, celkem sympatické představitele. rostě a dobře - kdo chce vypnout, ,,,a jen tak koukat - ať si poslouží. Určitě neprohloupí ()

Drakon 

všechny recenze uživatele

Takový zvláštní univerzitní thriller ze spolku, který skutečně existuje... to je tak vše co mě zaujalo. Nic moc film alespoň částečně zachraňuje Paul Walker a zajímavý historický podtext. ()

Reklama

Reklama