Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kámoš je nádherný beagle, který uteče od svého nesvědomitého majitele. Je nalezen chlapcem Martym. Ačkoliv Marty ví, že Kámoš patří někomu jinému, je odhodlán psa zachránit před dalším zanedbáváním. Navzdory vůli majitele psa i svého otce dává Marty v sázku vše, jen aby psa získal pro sebe. Je to příběh odhodlanosti, na který se vaše děti budou dívat bez dechu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Handle 

všechny recenze uživatele

No film jde, ale musím říct, že knížka je o hodně lepší. Přiznám se, že nečtu skoro vůbec, ale knížka o tomhle psovi se mi jako děcko tak strašně líbila, že jsem přečetl i druhý a třetí díl :) ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Ze sentimentu ke knižní předloze, která v těch mých osmi letech patřila k těm nejoblíbenějším. A čert vem, že jsem ten film viděl někdy před desíti lety a že si z něj prd pamatuju... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Je to film pro děti. Taky jsem ho jako dítě viděla a když jsem jej teď náhodnou očkem zahlídla v televizi, připomněl se mi. Mile. Kdysi se mi líbil hodně (co se pamatuji), ale dnes jsem přece jenom dospělá a musím být trochu kritická, i když se mi do toho pořád dere ta nostalgie... Hodnotím veskrze kladně díky skvělému psovi a příběhu, který vás chytne za srdce. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Film, který se přesně hodí do televizního programu. Ale mě to vůbec nevadilo. Nebyli tu žádné perfektní herecké výkony nebo nějaký skvělý scénář či režie. Mě se tento film dost líbil (tedy viděl jsem ho když jsem byl menší tak okolo 9-11 roku) bůhví co bych na to řekl dnes. Toto není průměrný TV film. Čtyři hvězdičky za povedený rodinný film. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli bych se na Kámoše podíval i dnes (ale pravděpodobně nejspíš ANO), ale v dětství to byla jedna z mých nejmilovanějších klasik a dodnes si vzpomínám, jak moc mně tenhle film tenkrát okouzlil. A Shiloha si prostě nešlo nezamilovat. A Scott Wilson byl prostě geniální. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Docela solidní záležitost, ale pro milovníky psů pozor: ač o něj jde v první řadě, je psík tak nějak na druhé koleji. ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Hlavně nepochpím jeho překlad jména?! Vždyť toho psa pojmenoval podle staré školy, to mi chcete říct, že se ta škola tak jmenovala, Kámoš? Nepochopitelné, stejně tak jako kvalita filmu oproti knížce. ()

brunnerka 

všechny recenze uživatele

Milý rodinný film o pěkném pejskovi. Nenadchne, ale ani neurazí. Pro deštivé víkendové odpoledne, kdy rodina tráví čas spolu, kdy v televizi nic jiného nedávají, je to ideální film. Dětem se to líbit zcela určitě bude. Emoce tomu nechybí. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Knižní předlohu tedy trilogii o "Kámošovi" v originále Shilohovi, sem fakt jako menší zbožňovala. Neskutečně dojemný, smutný, ale i šťastný příběh o chlapci jenž zachrání nejen pejska, ale i majitele od své zatrpklosti a zloby a přitom dokáže co by málo kdo jeho věku byl schopný. Film velmi potěšil ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Mám na túto rozprávku veľmi dobré spomienky. Boli časy, kedy som ju žral. No teraz už to tak celkom nie je. Ale 4 hviezdy tomu dám. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Reklama