Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Raymona propustili z vězení. Konečně se mohl svobodně nadechnout a hned začal shánět peníze, aby mohl ujet se svou přítelkyní Addy co nejdál. Když se mu podaří dát dohromady nějákou hotovost nečekaně se na něj nalepí dva bývalí spoluvězni a dělají problémy. Společně vymyslí plán, jak lehce zbohatnout, ale když přijde na věc, všechno se zhroutí. Navíc na místě činu zůstane ležet jeden policista. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kiefer si natočil takú vlastnú Tarantinovku v ktorej sa evidentne inšpiroval filmami Reservoir Dogs, From Dusk Till Dawn ale hlavne True Romance. Oproti Tarantinovkám tu chýbajú vtipné dialógy a nie je to tak štýlovo zrežírované. Ale sú tu zaujímavé postavičky jak toho gangu na úteku, tak rôznych ďalších. Napríklad mafiánsky čistič Martin Sheen. Smutný koniec podľa mňa ukazuje jak šťastný ťah urobil Tony Scott, keď sa vykašlal na pôvodný Tarantinov záver. Proste to nejak k filmu nesedí. Z postáv ma bavil hlavne horkokrvný drsniak, ktorý hneď tasí kolty Kiefer Sutherland a zaujímvaým vývojom si prejde unesený Kevin Pollack. Sympaťák Vincent Gallo si pre zmenu strihol normálnu úlohu namiesto jeho bežných divných chlapíkov a kráska Kim Dickens predvedie aj svoje vnady. Máme tu aj dve väčšie prestrelky, ktoré sú solídne, ale v rukách skúsenejšieho režiséra mohli byť ešte lepšie. Celkovo to je jedna z tých lepších Tarantinovských kópií. 7/10. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Něco ve stylu od soumraku do úsvitu nebo 300 mil na útěku, ale podstatně horší než soumrak a o kousek horší než 3000 mil. Ovšem Kiefer Sutherland je opravdu hodně drsnej, sice ksicht na to moc nemá, ale nechal si narůst vousy, nasadil drsný brejle nageloval vlasy a hned vypadal opoznání drsnějc. JInak mě ale příběh zrovna moc nechytnul, většina scén je dost nudných a konec rádoby stylovej, ale boužel tak moc nepůsobí. Aspoň že střílečky jsou hodně slušný a zásahy kulek do těl dobře udělaný ()

Reklama

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Slušná krimi road-movie, kterou sráží dolů především tuctový scénář plný klišé a neskutečně nudných a mnohdy zbytečných dialogů. Z herců je nejvýraznější sám režisér, kterému role psychopata vyloženě sedla, a potom také v menší roličce uhlazený zabiják Martina Sheena. Naopak Vincent Gallo v hlavní úloze nezvládl především emocionálně náročné scény a je asi nejslabším článkem celého hereckého ansámblu. Výbornou si autoři naopak zaslouží za akční sekvence, které vás u obrazovky přece jen udrží. Obzvláště závěrečná přestřelka je docela slušné pokoukáníčko. Celkově nic světoborného, ale vyloženě špatný film tohle určitě není. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Som naozaj rada, že som tú záverečnú prestrelku prežila a môžem vám napísať o čom bol tento film. Je to príbeh treťotriednych gangstrov, ktorým sa ich plán hneď na začiatku pokašle, a tak sa zrazu ocitnú na úteku. Najprv pred políciou, a potom sa pridá aj mafia. Nič v tomto filme nebolo originálne a toľko zbytočných mŕtvol vo filme som už dávno nevidela, ale Kiefera to akiste bavilo. Ten dobrého asi nikdy nehral a hrať nebude. A všetky dialógy boli akoby z učebnice podľa poučiek : ja som zlý a aj robím zlé veci, ja som síce zlý, ale nerobím až také zlé veci. ja som dobrý, ale tvárim sa, že robím zlé veci, no a ja som dobrý a skoro som začal robiť zlé veci. Malo to ale fantastickú hudbu, dojímavý spomalený koniec a charizmatického Vincenta. Slabšie tri hviezdy, lebo dve mi ku tomu nepasujú. (Filmová výzva 2015 - MontyBrogan) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Kiefera Sutherlanda , který se postavil i před kameru a musím říct , že tento film je pro mně naprosto příjemné překvapení!! Samozřejmně není to nijak originální ale pro mně je to opravdu moc dobrý road movie spojený s gangsterkou a navíc celý film je od začátku do konce velmi zábavný.Postava Curtise , hraného Kieferem , je dobrá a skvěle zahraná.Sem tam padne nějaká ta hláška.Je to propracovaný a ja si myslím , že 4* jsou právem zasloužené , protože jsem se fakt moc dobře bavil!! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama