Reklama

Reklama

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Detektív v podaní Jamesa Stewarta je proste báječný, ale to by bol aj keby zahral telefónny zoznam. Krimi komédia s množstvom dialógov a humoru s utešenou hereckou dvojicou. Tretia recenzia. ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Guy Johnson (James Stewart) je velmi cílevědomý a puntičkářský soukromý detektiv, který ukrývá před policií nespravedlivě odsouzeného muže Willieho Heywarda, kterým se stává shodou okolností jeho klient, který údajně měl spáchat vraždu. Bohužel jsou oba dopadeni, Willie je odsouzen k trestu smrti a Guy na jeden rok ve vězení. Guy se ale nechce svého pátrání tak snadno vzdát a policii utíká aby rozjel své vlastní pátrání po skutečném zločinci. Roztomilá C.Colbert a velice vtipné duo detektivů, kteří ne a ne dopadnou pachatele, ač ho mají mnohdy přímo před očima. 70%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od rezisera W. S. van Dykeho som videl len Cesta na Severozapad 1940 - no ateraz uz aj tento film. Najma Claudette Colbert /Hruba Sila 1947/ bola vyborna, James Stewart sa ocitol aj v chladku. Kazdopadne za komediu bych to nevydaval, skor taka kriminalka, kazdopadne s takmer genialnymi dialogmi, kulisami a vybornym tempom - nuda tuna nehrozi. Opat sa mi potvrdilo, ze najlepsie filmy su starinky, tato navyse aj hodne neznama . 92 % ()

Reklama

Reklama