Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnny Mason (Stewart) je mladý advokát, ktorý má našliapnuté na to byť partnerom vo veľkej advokátskej kancelárii. Zamiluje sa do krásnej Jane (Lombard) a po dni známosti sa vezmú, napriek neprajnosti ich matiek. Johnny stále dúfa, že naberie odvahu a povie svojim šéfom aby ho vzali ako partnera. Zlom nastane, keď jeho čerstvo narodené dieťa vážne ochorie a jeho jediná nádej je liek, ktorý treba previezť z iného štátu lietadlom za silnej búrky. Vtedy ide celá kariéra bokom. (fishki)

(více)

Recenze (4)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Slabe 3. Obzvlast James Stewart mi tam vadil. Popsal bych to asi jako "pokus o romanticke becko ktery prilis nevysel..." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

James Stewart mě asi nemůže zklamat, a to ani v těchto prvních filmech, které točil. I když ono prvních, v této době už jich měl na kontě dvě desítky, ale hrál teprve pět let. V jeho herectví je ale něco, co mi prostě učarovalo, a i když není komedie vyloženě vytříbená, díky němu ji snesete docela snadno. ()

Reklama

worm14 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se fakt nedá doporučit. Z dnešního pohledu je to jenom nastavovaná nuda. Hlavní dvojka mi je navíc celkem nesympatická. Z pohledu 30. let jde o celkem ucházející dílko, ale dnes opravdu nevidím jediný důvod pro shlédnutí tohodle filmu. Existují mnohem lepší filmy (komedie), a to i jen ze stejného roku (Ninočka, Only angels have wings, nebo Pan Smith příchází...). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slabe 3 - a to James Stewart v 30. rokoch spolupracoval s hodne vela rezisermi - staci zacat Caprom napriklad. Tuna je Stewart nie moc vyrazny - len ak oadvokat, ktory sa ozenil a potom risei zalezitosti bezneho zivota. Kazdopadne nudne tempo tomu vladne, kulisy nic moc a pozeram ze ani reziserovi Cromwellovi sa do toho zrejme moc nechcelo. Vysledkom je sivy sedivy priemer s priemernymi dialogmi, ktore rychlo vyfucia do prazdna : 50 % ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Úryvek z tohoto filmu je použit v oficiálním hudebním videoklipu písně „I Don't Want To Live Without You“ skupiny Foreigner. (anezzik)
  • Skúsenosť producenta Davida O. Selznicka s liekom, ktorý zachránil život jeho kriticky chorému bratovi bola inšpirácia pre leteckú scénu na konci filmu. (fishki)
  • Technik špeciálnych efektov Edmund E. Fellegi spadol z lávky, keď sa pustili balóny v scéne na novoročnej párty. Pád neprežil. (fishki)

Reklama

Reklama