Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se potkají zloděj a zlodějka, nikdy není jisté, jestli tomu druhému chtějí ukrást srdce nebo peněženku. Na něj není spolehnutí a ona mu bývá nevěrná. Potulují se z místa na místo a kradou, na co přijdou. Kdo bude tím, kdo vymyslí ten poslední a největší podraz? (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nechat se zaměstnat jako sluha a služka do domů bohatých snobáčků a pak je okrást je v celku dobrý nápad . U nás se krade hlava nehlava a tady to má alespoň svá pravidla a ještě se při tom člověk zasměje. Film příjemě pobavil a čas mě rozhodně neukradl, takže před ním nemusíte zdrhat o 106. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Uuuffff....co to bylo??? Těšil jsem se na Cécile De France. Tu jsem dostal, i s jejím rošťáckým výrazem. Ale to je tak všechno. Jinak je to neuvěřitelná pitomost, ve které se patrně scénárista sám tak zamotal, že nevěděl, jak z toho ven, jak to ukončit, tak... tak nechal hlavní ženskou postavu exnout. Hmm. A to vůbec nemluvím o tom, že její mužský protějšek byl jako její přítel docela výrazně starší. Jedna * za Cécile. ()

Reklama

Reklama