Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda agresívnych bitkárov chce v meste Halifax zaviesť "nový poriadok", zatiaľ čo je kanadská polícia v štrajku. Snaží sa vystrašiť všetkých zákazníkov v bare, ale nešťastnou náhodou majiteľ zariadenia prichádza o život a vodca tyranov sa následne rozhodne skoncovať so všetkými svedkami. Jednému nešťastníkovi sa však podarí uniknúť a nájde útočisko v izolovanom panelovom dome. Mladí nájomníci v dome odmietajú mladíka vydať a tyrani sa musia rozhodnúť, ako sa zbaviť všetkých obyvateľov v dome. Nebude to však také jednoduché, pretože študenti sa zabarikádujú, nastavia pasce a vyzbroja sa s jediným cieľom – prežiť. (muti)

(více)

Recenze (14)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ve městě stávkuje policie, a to znamená ráj pro pouliční živly. Jedna taková banda tupých hlav se rozhodne ukázat svou fyzickou převahu v jednom z místních gay klubů. Návštěva se ale trochu zvrtne, číšník najednou leží mrtvý na podlaze. Je tedy třeba zbavit se svědků, policie nebude nefungovat navěky. Jednomu z návštěvníků klubu se ale podaří uniknout. Gangsteři ho pronásledují, on se před nimi ukryje doma u skupinky sympatických nešťastníků, kteří mu k vlastní smůle otevřou dveře. Nabídku vyhnout se problémům a uprchlíka vydat nevyužijí. Tak takhle začíná jeden z nejlepších home invasion hororových thrillerů, které jsem kdy viděl. Neznámý kanadský kousek z osmdesátých let ze všeho nejvíc připomíná nedávnou The Purge, akorát je ve všech ohledech znatelně lepší. Napínavý, temný, atmosférický, syrový, mrazivý. Obrovské překvapení a pro horror fanoušky must-see :) ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Žiaden z 3,5 nezbedníkov z premnožených, hermeticky uzavretých "horrorových" skupín nebol ochotný podať link, tak som musela absolvovať YTortúru, aby som na X x dopozerala ten " mustsí". Ale OK bolo to fayn, tú 4ku si to obháji, no pučenie s linkami je za 5úderku, ktorú náležite do budúcna využijem. ( koukni disgustize). ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Self Defense je film kterej jsem měl pěkně dlouho ve chci vidět. Jenže v tom množství filmů co tam mám prostě a jednoduše zapadl. Tím, že ho nedávno ohodnotil kolega Astaroth12 mi ho připomněl a já si ho tak rychle pustil než na něj o5 zapomenu. Příběh filmu je celkem jednoduchej. Fízlové stávkujou a tak myši mají pré. V tomhle případě zločinné živly. Banda výtržníků vtrhne do baru a začnou dělat pořádek. Nešťastnou náhodou tu ale zemře majitel baru a kápo bandy se rozhodne zbavit všech svědků. Jednomu se však podaří utéct. Ukryje se v panelovém domě kde jsou i další lidé kteří se dají téhle bandě na odpor. Dle zdejších % a hodnocení většiny mých kolegů jsem čekal asi o něco víc. Mě osobně to až tak nevzalo. Za mě to jsou „jen" 3hvězdy. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel tak bravúrne prepracovaný home invasion, ktorý mapuje širší záber postav. Vo veľa prípadoch tato kategória si vystačí s pár postavami či na jednej alebo na druhej strane. Tu ich na oboch stranách je niekoľko a tak o vzrušujúce momenty nie je núdza. A začalo to tak nevinne. A to policajným štrajkom a rozhodnutím, že jedna úderná partička ide urobiť poriadky v jednom miestnom gay bare. Ale ako to býva, nejde nič podľa plánu a zvrtne sa to do masakru. Ten masaker v bare bol predzvesťou toho, že film nebude pre jemne publikum a to sa aj vyplnilo. Na strane jednej hlúpy agresori a na strane druhej skoro bezbranné obete, ktoré boli do diania násilím vtiahnuté a v strede je tajomný hráč, ktorý presne vie čo robiť a ako sa v tejto situácii zachovať a to chladne a bez súcitu. A to bolo na filme tak ohromné, že i keď sa išlo pomaly do finále, tak hlava celej operácie len vyčkávala na ten správny moment a tak o ponurosť a vypätosť nebola núdza. Film je surový, precízne prepracovaný a s chladným nádychom krutosti. Povodne som dal silné 4*. ale keď sa jedna o tak neznámy Kanadský Home Invasion, ktorý je fakt užasne mrazivý, tak tú 1* nemám problém ešte pridať. Som veľmi rád, že som mohol tento film vidieť a vobec toho neľutujem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský thriller „Self Defense“ není sice vyloženě hororem, ale hororové prvky má silné, a to hlavně díky tomu, jak dobře je zde zachycena atmosféra, kdy se opravdu jedná o hon kočky na myš, kdy se nevinní lidé snaží o to, aby přežili v konfrontaci se zabijáky. Na to, jak snímek „Self Defense“ vypadal nenápadně, jak není až tak známý, se ukázalo, že tohle je něco, co stojí za vidění. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama