Reklama

Reklama

Vinni-Puch i děň zabot

  • Sovětský svaz Винни-Пух и день забот (více)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Sovětský svaz, 1972, 20 min

Recenze (7)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Úžasná absurdní tragikomika. Víte jak dostat oslíka z těžké deprese? Zkuste mu k narozeninám dát prasklý balónek. Škoda, že tohohle ruského Medvídka Pú jsou jen tři díly. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Kdyby Vinni Puch byl jen smrad zvětralého vína, snad by to i bylo lepší. Ten dementní medvídek mě nikdy nebral, prasátko je tady méně koktavé přitroublo, ale tupé to je stejně jak v knize, sova je podle projevu napůl slepice a tak to zas celé zachraňuje dojemný Ijáček. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. V posledním díle se setkáme také s oslíkem Ijáčkem, který slaví narozeniny roněním slz do jezírka. A tak se "Viňi Puch", "Pitačok" a Sova rozhodnou dát mu skvělé dárky, aby ho rozveselili. Jak to ale všechno dopadne... Veliká škoda, že těchto příběhů sovětského medvídka Pú byly natočeny jen tři díly. Já jsem se u nich skvěle bavil a přivítal bych další! ()

fmash 

všechny recenze uživatele

„Što slučílos s tvojim chvostom?“ Ani jsem netušil, že tahle taškařice existuje — zajímavé osvěžení. Dlužno ovšem podotknout, že hlavním tahounem byl Íáčkův herecký výkon. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Je piatok a oslík Iáá má strašnú depku... Má totiž narodeniny a ešte nikto mu nedoniesol žiadne darčeky. Ešte k tomu aj stratil chvost... Našťastie je tu Vinni Puch, ktorý spolu s Prasiatkom a Sovou "zachránia" situáciu. Najdlhší diel z trojice krátkych filmov o sovietskej verzii Macka Pú je asi aj najlepší z nich. (Aj keď všetky tri diely sú proste fantastické!) ()

Reklama

Reklama