Reklama

Reklama

Beyblade

(seriál)
  • Japonsko Bakuten Shoot Beyblade (více)
Japonsko / Jižní Korea, (2001–2003), 54 h 44 min (Minutáž: 20–23 min)

Předloha:

Takao Aoki (komiks)

Hrají:

Motoko Kumai, Urara Takano, Aja Hisakawa, Ai Orikasa, Naomi Nagasawa, Hóko Kuwašima, Šiho Kikuči, Juki Kaida, Juka Komacu, Ken'iči Suzumura, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Před dávnými časy, kdy sport zvaný beyblading byl ještě v plenkách, se Země hemžila tvory ohromující síly. Staré časy už dávno odvál vítr Ale podstata oněch stvoření přetrvala věky a došla znovuzrození s příchodem nové éry šampionů. Monstra jsou opět mezi námi! (oficiální text distributora)

Recenze (106)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Další z rodu nejdětštějších anime, které možná mají své místo na slunci, ale které dělají skutečně hodnotným legendám ostudu a snižují v povědomí veřejnosti obraz anime jako celku. Káčovina bez nápadu, a dokonce i bez občas vtipných zvířátek jako byl třeba Pikachu...ještě že za pár let po tom ani pes neštěkne...jenže přijdou další jim podobní...ach jo... ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Silene debilni manie, obchody narvane, aby decka dostala pod stromecek ten ocekavany beyblade, nebo beyarenu, nebo cokoliv, kde bylo slovo bey. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

BEYBLADING! Nechápu, proč tak populární seriál má tak málo dílů!!! Jen proto, že uživatelům na csfd nevoní? To snad ne. Prosím, točte další. ()

L0ra 

všechny recenze uživatele

Vidím to jako včera, když jsem jako malý dítě vstával pomalu v pět hodin, jen proto abych viděl jak spolu bojují v areně "káči". ()

prome 

všechny recenze uživatele

Při vypnutém mozku je to koukatelné :-), ale jinak když se člověk trochu zamyslí tak si řekne, že je to totální blbost. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně mě překvapují japonská anime, kde snad úplně vše se snaží vypadat naprosto vykchůlovaně a überhustě. Včetně káč. Co tu ovšem naprosto chybí je jakási snaha nebýt pro nejmenší děti, na úrovni Bebe TV. Tam, kde si Pokémoni získali takovou početnou fanouškovskou základnu, tam Beyblade selhává na plné čáře. Coby "bojovné" anime je to spíš výsměch všem ostatním, coby anime jako takové je to spíš dělání špatného jména ostatním anime. Už i ti Digimoni byli trošku víc... "neodpadoví". ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

V dobe svojej slávy, som na Beyblade frčal aj so spolužiakmi zo základnej školy, kúpovali si plastové (neskôr aj železné) hračky - kotúče Beyblade (bejblejdi) a hrali sa s nimi v triede, družine, na obede, vonku, doma, proste všade. Tá doba trvala len pár mesiacov, dokedy som sám zistil, aká je Beyblade sračka a moje dojmy boli každým pozretím negatívnejšie. Tak, idem už rovno k veci.. Celkový dojem: ,,Ten animák nemôže byť taký zlý", hovoril som si, keď som si dal po rokoch reprízu môjho v detstve obľubeného anime Beyblade. Nápad mi neprišiel najhorší, teda, že som nič podobné nevidel, no môj celkový dojem z pozerania hovoril o opaku. ,,Na čo sa to pozerám?!", ,,To má byť čo?!!", ,,Aká trubka toto vymyslela?", ,,Idem skočiť z mosta".. áno, môj výsledný dojem bol takýto.. totiž. Zo začiatku vám nemusí prísť ako zlý nápad niečo o bojoch v aréne s hračkami, ktoré môžu mať nejakú silu a kto bude najlepší tak vyhrá, lenže pri pozeraní ten názor hneď zmeníte a nebudete chápať, ktorý blbec prišiel s takým hlúpym nápadom. Našiel som v tomto anime teda nejaký plus? Alebo nejakú vec, za ktorú by mohlo anime stáť za pozretie? Nie.. a ani ju ďalej zbytočne hľadať nebudem.. Našiel som totíž len blbé, provokatívne a nezaujímavé postavy, hlúpe dialógy, nepeknú animáciu, príšerný haircut, díky ktorému by sme nemuseli závidieť ani Narutovi, zlý dej,.. Jednoducho, tomuto anime sa radšej vyhýbajte, naozaj za to nestojíte a môžete prísť o vaše duševné zdravie.. Opisovanie tohto klenotu mi netrvalo dlho a chcel som sa toho čo najskôr zbaviť, no aspoň je poriadne odpadový presne ako tento hrozný výtvor. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdříve to byli pokémoni...nemůžu se zbavit pocitu, že spíše než o sledovanost jde opět o ještě větší snahu zbohatnout a to fetišistickou cestou přes nebohé a hloupé děti propadající takovým el stupido fenoménům. Beyblade mě celkem minulo (což se o pokémonech říci nedá :-D ). Nikdy nebudu holdovat japonskému anime a jejich stupidním opakuji STUPIDNÍM dialogům. ()

IllIlIlIIl odpad!

všechny recenze uživatele

Tyto animované seriály mající původ v Japonsku mě vůbec neberou a pokud to srovnám se seriálama, které běžely v TV v mém mládí (Spiderman, Kačeři,...), tak je mi z toho zle..... ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Blbost, ale když jsem byl ještě štěnátko, tak mě to v celku bavilo. Proto 2*, za dobré vzpomínky. ()

Reklama

Reklama