Reklama

Reklama

Beyblade

(seriál)
  • Japonsko Bakuten Shoot Beyblade (více)
Japonsko / Jižní Korea, (2001–2003), 54 h 44 min (Minutáž: 20–23 min)

Předloha:

Takao Aoki (komiks)

Hrají:

Motoko Kumai, Urara Takano, Aja Hisakawa, Ai Orikasa, Naomi Nagasawa, Hóko Kuwašima, Šiho Kikuči, Juki Kaida, Juka Komacu, Ken'iči Suzumura, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Před dávnými časy, kdy sport zvaný beyblading byl ještě v plenkách, se Země hemžila tvory ohromující síly. Staré časy už dávno odvál vítr Ale podstata oněch stvoření přetrvala věky a došla znovuzrození s příchodem nové éry šampionů. Monstra jsou opět mezi námi! (oficiální text distributora)

Recenze (106)

AntiasKing 

všechny recenze uživatele

Prostě kus nezapomenutelně skělých chvil v dětství. A kdyby nebyl tenhle seriál, tak by jsme se k tomu vůbec nedostaly. A kupodivu jsou zde skvělé písničky (a to v Japonských kreslených seriálech moc často nebývá), které to všechno skvěle doplňují. Za zmínku stojí například "Never gonna take me down", "Round after round", "All across the nation", "Swing low" a pár dalších. Ten kdo to v dětství nezažil prostě nemůže chápat DOKONALOST té hry. Jasně, že když jste to neznali a poprvé jste se na to podívali jako dospěláci, tak vás to nebavilo a hned jste tomu dali "Odpad!", to je pochopitelné. Teď už mě to taky nějak zlášť nepřitahuje, ale dobře si pamatuji jaké to bylo předtím, zlaté časy. Já nevím, ale mě a partu kámošů a i ve škole nás to všechny chytlo na stopro ... a rozjelo se to na plné obrátky. Najednou to měl každý, a když jste patřil k jedním z nejlepších tak jste to měl najednou ve škole úplně jiné (kdo to nepochopil, tak to byl můj případ). Řekl bych, že to je o dost lepší než Pokémon, i když ten nás chytl na delší dobu, ale přestali jsme ho hrát kvůli věku. Pokémon je prostě pro děti tak do 12-13 let maximálně. Pak přišel na řadu Beyblade, ten se sice neudržel tak dlouho, ale stálo to za to. Na chodbě v baráku se to roztáčelo o stošest. "Záporáci" tady nemají ty trapné kecy jako ostatní. takže to dost drží nad vodou. A když jste v té době sledovali jen pokémony tak vám ty "kreslené efekty" co se děly v aréně přišly vážně cool. Postavy to samé, tady jste si hlavně oblíbily záporáky, protože tady neměli, jak už jsem zmínil, ty trapné kecy, kvůli kterým ale není třeba tento seriál házet do Odpadu. Říkám, kdo nezažil v dětství, nemá právo hodnotit!!!! (Což je tu většina) 80% ()

Sign 

všechny recenze uživatele

ukamenujte mne ale je to to samé jako u Pokemonu, ale tohle je intenzivnější, jak jsem byl mlady a na základce po Pokemonu přišlo tohle a to byla pro mne pecka, s kamarády sme kradli originální Beyblady v globusu a furt v jednom kuse jsme to hráli a stále netrpělivě očekávali výkend a další díly, žral jsem to a taky jsem tu dobu byl hlavně mladý a šťastný, takže hlavně nostalgie, tu dobu jsem zbožňoval :-) ()

KillerZeli 

všechny recenze uživatele

1* za to ze kdyz mi bylo 12, tak sem se na to dival a z pohledu ditete vam muzu rict: Ze zacatku to bylo este na 3* - melo to dej a neco se tam delo ale jak se tam zacla michat vnitrni sila a lidi co jestli vyhrajou ovladnout cely svet zaclo to bejt na jasnej a 100% odpad ... ()

astraal odpad!

všechny recenze uživatele

Musím ale přiznat že tvůrci měli neuvěřitelnou fantazii. Takovou kokotinu jako souboje železných káč snad nemůže zdravý mozek vyplodit. ()

Koprix 

všechny recenze uživatele

Anime, kterým jsem strávila podstatnou část svého dětství. Kdybych se na něj podívala poprvé teď, nejspíš by zamířil rovnou do odpadu. Jelikož mám ale na tento seriál spoustu skvělých vzpomínek, jak jsem ho prožívala a žila jsem jím, nemohla jsem mu nějakou tu hvězdičku nepřidat. Stará láska se nezapomíná a i když se dnes dílům spíše směju, pořád u nich cítím ten lehce hřejivý pocit, co jsem zažívala jako malá. Jediná škoda je, že po naprosto otřesné druhé řadě V-Force v Česku nevysílali třetí řadu, G-Revolution, která byla ze všech tří nejlépe animovaná, trochu dospělejší a jako jediná by byla schopná obstát i u o něco starších diváků. ()

Faruco 

všechny recenze uživatele

V době, kdy beyblady letěli, jsem měl vlastního beyblada, proto nemám srdce být k tomuto seriálu krutý, sám vím, jaké těžké je to být šampionem beybladu. ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Pokémoni, Digimoni, Beyblade. Tři anime mého dětství. A ano samozřejmě jsme s kamarády měli vlastní Beyblady zakoupené za 50kč u Vietnamců. Kdo ne? 80/100 ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesympatičtí hrdinové, debilní dabing, strašný příběh... Ta animace občas ujde, ale jinak to spíš štve, než cokoli jiného. Takový o dost horší Pokémon... ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Nevím, kde to bere hodnocení odpad. Je to skvělé, pro děti jako tvořené. Nyní bych se na to už nedíval, ale jako malý jsem to měl rád stejně jako Pokemony a Digimony. Starší generace sledovaly krtečka a z kazeťáku poslouchaly pohádky ovčí babičky, ale má generace vyrůstala na tomhle a podobných japonských věcech. Je to akční, je to hezké na pohled, je to japonské a co je hlavní, nemá to žádný smysl. Je to prostě blbost, ale dobrá blbost. ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Horší než pokémon i digimon, přesto jsem se na to před několika lety díval. Některé díly celkem ušly, ale ti duchové co uprostřed zápasu vyšli z káč a začali se přetlačovat byli dost trapní a hlavně ty rádoby strašidelné díly, kde se hlavní hrdinové dostali do konfliktu s nějakými temnými příšerami, roztočili káči, a dobrý dračí duch příšery zahnal. Kdyby to byly pouze normální káči, bez duchů byly by to 2 hvězdy.... ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Pakárna nepakárna, byl to obrovský hit. Kdyby byl o několik (desítek) dílů kratší, neváhal bych hvězdu přidat. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Každé ráno jsem se rád na jednotlivé díly podíval, přesně mezi digimony a pokemony :D. Zní to šíleně, ale jako malej jsem tohle hrozně hltal. Celá základní škola měla bejblejd a všichni s tim frčeli o přestávkách, prostě to byla část mého dětství. ()

darthvader77 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem z toho byl v sedmém nebi, což jako spoustu dalších věcí, ktere jsem v dětstvi provaděl, například lítání s dřevěnou kachnou po stropě působí úsměvně. A i když jde o bezesporu výsměch veškerému solidnimu anime, uděluji jednu hvězdičku z nostalgie. ()

xLOBOx odpad!

všechny recenze uživatele

I ta "hra" kterou jeden čas všichni mladší hráli(mám mladšího sourozence) byla pekelná nuda.. kam se hrabe na pokémony!!! ()

Reklama

Reklama