Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 20. letech 20. století byla Ziegfeld Follies největší show na Broadwayi a každá dívka snila o tom, že se stane její součástí. Hrát v představení pana Ziegfelda změní život každému, ale ne nutně k lepšímu, jak zjistí tři mladé ženy, když se připojí k ansámblu: Susan (Judy Garland), zpěvačka, která musí opustit svého stárnoucího otce; pracující dívka Sheila (Lana Turner), o kterou usiluje milionář i její prosťoučký přítel Gil (James Stewart); a kráska z Evropy Sandra (Hedy Lamarr), jejíž manžel houslista nemůže snést myšlenku na vymanění se z chudoby tím, že se bude jeho manželka promenádovat polonahá po Broadwayi. Všechny tři mladé ženy se tak ocitnou uvězněné ve víru úspěchu, příležitostí a těžkých rozhodnutí. (anezzik)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Chudák Hedy Lamarr, tady byla neskutečně špatně obsazená, a není divu, vedle devatenáctileté Garlandové a dvacetileté Turnerové by jakákoli jiná osmadvacetiletá bohyně vypadala poněkud méně svěže. Naštěstí to celé stojí na kouzlech mága choreografie Busby Berkeleyho a extravaganci Ziegfeldových show. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pres dve hodiny dlouhy muzikal plny neuveritelnych choreografickych vyjevu, kde je mozne videt veci nevidene :-)) Ustredni tojice krasavic (Lamarr, Turner, Garland) neodolatelna... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bolo vidno, ze reziseri, hlavne Busby Nberkeley sa snazia vyhnut sa aktualnej Druhej svetovej. Je to hodne presladene, romanticke a ked si divak poriadne vsimne niektore sceny, hrozostrasny tien vojny, ktora je daleko, predaleko je tam urcite pritomny  70 % ()

Galerie (86)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama