Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 20. letech 20. století byla Ziegfeld Follies největší show na Broadwayi a každá dívka snila o tom, že se stane její součástí. Hrát v představení pana Ziegfelda změní život každému, ale ne nutně k lepšímu, jak zjistí tři mladé ženy, když se připojí k ansámblu: Susan (Judy Garland), zpěvačka, která musí opustit svého stárnoucího otce; pracující dívka Sheila (Lana Turner), o kterou usiluje milionář i její prosťoučký přítel Gil (James Stewart); a kráska z Evropy Sandra (Hedy Lamarr), jejíž manžel houslista nemůže snést myšlenku na vymanění se z chudoby tím, že se bude jeho manželka promenádovat polonahá po Broadwayi. Všechny tři mladé ženy se tak ocitnou uvězněné ve víru úspěchu, příležitostí a těžkých rozhodnutí. (anezzik)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bolo vidno, ze reziseri, hlavne Busby Nberkeley sa snazia vyhnut sa aktualnej Druhej svetovej. Je to hodne presladene, romanticke a ked si divak poriadne vsimne niektore sceny, hrozostrasny tien vojny, ktora je daleko, predaleko je tam urcite pritomny  70 % ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Chudák Hedy Lamarr, tady byla neskutečně špatně obsazená, a není divu, vedle devatenáctileté Garlandové a dvacetileté Turnerové by jakákoli jiná osmadvacetiletá bohyně vypadala poněkud méně svěže. Naštěstí to celé stojí na kouzlech mága choreografie Busby Berkeleyho a extravaganci Ziegfeldových show. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pres dve hodiny dlouhy muzikal plny neuveritelnych choreografickych vyjevu, kde je mozne videt veci nevidene :-)) Ustredni tojice krasavic (Lamarr, Turner, Garland) neodolatelna... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama