Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízkej budúcnosti sa prudko zvýši kriminalita a brutalita zločinov, a tak sa vláda rozhodne všetkých zločincov prísne trestať. Na úplnú izoláciu kriminálnikov vybuduje sofistikovanú väznicu Vortex. Sem sa dostane aj nevinný a slušný občan Vincent, ktorý nešťastnou náhodou v sebaobrane zabil zlodeja, ktorý ho chcel okradnúť. Vo Vortexe majú väzni opakovať svoj zločin znova a znova, čo napomáha "znižovaniu" ich počtu, ale nikto z väzňov netuší, kedy sa stane obeťou a kto je jeho katom. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

lxbch 

všechny recenze uživatele

Sympatický projekt, což se o německé produkci dá říct málokdy. Nebýt toho konce, který byl do kolen srážející, mohlo by to být ještě lepší... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Malý bezvýznamní takmer v amatérskom prevedení sci-fi film, kde to úplne odpíše záver, ktorý chcel byť moc prekvapujúco šokujúci. /20%/ ()

Reklama

Piri 

všechny recenze uživatele

Dobrý filmík so zaujímavým námetom, len škoda toho garážového prevedenia a krátkej metráže, chcelo by to určite kvalitný celovečerný remake. Oplatí sa pozrieť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto německého „filmu“ se mnou dost cloumali nejrůznější pocity. Přijde mi, že prvotní tvůrčí myšlenka nebyla vůbec špatná, jenže její úplné zrealizování se úplně nepovedlo. Přitom tohle scifi mělo slušně našlápnuto k vysokému hodnocení. Vězení, povinné plnění „kvót“ to všechno bylo v pořádku, hlavní hrdina byl celkem sympaťák – atmosféra taky nebyla špatná, jenže ten závěr to trochu podělal. Určitě nejsem žádným příznivcem happyendů, ale nemám rád překombinovanost, kterou se nechali tvůrci unést. Nicméně Vortex určitě stojí za pozornost, stopáž není dlouhá, takže se to dá v klidu přežít.45-50% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama