Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mel Coplin (Ben Stiller) se vydává hledat své biologické rodiče. Při pátrání po kořenech je doprovázen svou ženou a sexy adopční konzultantkou. Zatímco se potácí od jedné bláznivé situace ke druhé, zjišťuje, že ho půvabná konzultantka svádí - ale flirtuje s ní i jeho vlastní žena! Ve chvíli, kdy najdou Melovy volnomyšlenkářské rodiče, se celá situace naprosto vymkne kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jebal jak vystřižený - akorát, že neseznamuje snoubenku s rodiči, protože je teprve hledá a vězte, že fotr-chemik A.Alda je pěkný lotr.. Na dobu vzniku poměrně otevřená komedie o krizi identity a následném poznání, že některé kořeny je lepší nechat v zemi. Pár zábavných momentů (hašteření adoptivních rodičů, homocajt Jenkins), jinak spíše Russellovy problémy s jejich načasováním, konec šumící do ztracena a neodbytný pocit, že z tohoto flirtu mohlo být něco víc. Stiller s kalhotami vytaženými do výše podpaží vzbuzoval soucit.. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý je postavený na veľmi jednoduchej zápletke a ktorý sa snaží stavať všetky humorné scény na nedorozumeniach, ktoré postihnú hlavného hrdinu v podaní Bena Stillera pri hľadaní jeho biologických rodičov. Film má ako keby jasný smer, ktorým je konfrontovanie sa s minulosťou. Arquette, Leoni aj Stiller sú vo svojich úlohách veľmi presvedčivý, bohužiaľ im film nedovoľuje naplno rozvinúť ich charaktery. Nedáva im dostatočný priestor na správne uchopenie charakterov a tým pádom postrádajú hĺbku. Sú tam vlastne len preto aby slúžili vtipom, ktoré ale práve kvôli tej absencií hlbších charakterov postrádajú zábavnosť. Na druhú stranu je to ale veľmi milý film, ktorý síce nemá posolstvo ale nenudí práve vďaka rôznorodým postavičkám. Určite sa nejedná o nejaký pamätný film, dokonca je to jeden z tých filmov na ktoré veľmi rýchlo zabudnem, ale nenudil som sa a vidieť Jenkinsa a Brolina ako dvojicu homosexuálov, je tiež jav, ktorý asi už vo filme pekne dlho neuvidím. Inak sa jedná o čistý priemer. ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem inteligentní komedii na věčná životní témata a dočkal se šaškárny s minimem zdařilých vtipů a situací. Film mi přišel spíš trapný, nudný a nezajímavý, což jistě zapříčinil nezáživný scénář, nepovedená kamera, přílišná absence hudby a nezajímavé režiserské i herecké cítění ve velmi důležitých detailech. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Ben Stiller opět boduje svou, už jsem přesvědčen, že neúmyslnou, nešikovností před kamerou, která funguje jako výborný hromosvod na stres a dokáže vás rozesmát. Navíc netlačí na pilu, což platí i pro Davida O. Russella. Jediným mínusem tak zůstává scénář, který postrádá výraznější nápad a jede s až příliš evidentní myšlenkou do cíle. Jednotlivé situace tak často působí jako levobočky pro pobavení. Jasně, jde o komedii a koho to zajímá? Ale vedle Malé Miss Sunshine se tenhle snímek musí v tomto ohledu hodně krčit. Jo, a potěšila mě Patricia Arquette, která sehrála roli nechtěné svůdkyně naprosto dokonale. Tři a půl. [červen 2009] ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller v další z mnoha rolí smolaře a nešiky tentokrát cestuje po USA a hledá svoje biologický rodiče a zažívá nejrůznější absurdní situace. Ale rozhodně to nestojí jenom na Stillerovi. Alan Alda, Lily Tomlin, Richard Jenkins a moh bych vyjmenovat v podstatě všechny herce, který všechny ty bizarní postavičky zahráli perfektně. Kromě trochu pomalejšího rozjezdu a nevýraznýho konce se tomu dá těžko něco vytknout. Překvapuje mě celkem nízký hodnocení. Mně se tahle komedie rozhodně líbila. Humor mi trochu připomínal filmy Woodyho Allena. 80% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama