Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodná matka dvou dětí se stane obětí autonehody, kterou zapříčinil opilý muž. Na oslavě jejích narozenin v pizzerii dojde k záhadnému únosu jejího syna a Elvise Presleyho (David Keith), kteří se octnou spolu v penzionu. Přes původní nevraživost ze synovy strany, dojde nakonec ke sblížení obou a Elvis dokonce zazpívá s chlapcovou kapelou v jedné talentové soutěži. (Roman.Ticka)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

V poradi druhy film rezisera Chrisa Columbusa, prvym bolo Nocni Dobrodruzstvi. Druhym bol Heartbreak Hotel, co u nas vyslo zase ako Unos Elvise. Teda Elvisa tam bolo zufalo malo, tempo nudne, dialogy tvoria bud vatovo plane plky alebo su uplne nepocuvatelne. REzisersky je to este jakz -takz, ale jaxom spomenuil, nuda zase vladne. Dana Barron /Blazniva Dovolena 1983/ bola slaba a nevyrazna : 61 % ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Film absolutně o ničem. Kluk unese "jako pravého" Elvise proto, aby si jeho máma z něho pustila do kalhotek? Nevím, nepochopil jsem ten děj. Nebo jestli to mělo i něco málo společného s opravdovým Elvisem (podle začátku titulků)? Těžko říct. Elvis je mi u zádele, takže jestli to na lidi za velkou louží působí nějak zajímavě, tak na mě ne. Chtělo by to sehnat aspoň tu českou verzi, pro zlepšení hodnocení. 1* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama