Reklama

Reklama

The Guilty

Obsahy(1)

Mike Carr (Don Castle) nabídne společné bydlení svému nadřízenému z války Johnny Dixonovi (Wally Cassell), který pořád trpí na nervy po zranění v boji. Začnou chodit z dvojčaty Estelle a Lindou Mitchellovými (obojí Bonita Granville), ale dominantní Estelle, zdá se, by nejraději oba. Tichá a submisivní Linda jednoho dne zmizí a je nalezena zavražděna. Vyšetřování detektiva Hellera (Regis Toomey) není jednoduché a falešných stop i alibi je celá řada. Johny je podezřelý a Mike, jako již několikrát, se mu snaží pomoci, tentokrát tím, že hledá jiného viníka. Pátrání vede k Estelle, k majiteli domu, ve kterém žijí a dalším osobám. Ale teprve nečekaný zvrat na konci odhalí pravdu. (Peabody)

(více)

Recenze (2)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Milostný čtyřúhelník - dva spolubydlící-kamarádi z války a dvě sestry-dvojčata. Jedna ze sester z mizí a ten, co s ní chodil se stává podezřelým. Průměrný nízkorozpočtový konverzační noir. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Úvod, keď v noci kráčame za chrbtom postavy v baloniaku, je atmosferický, ale potom prichádza nuda a s výnimkou hl.hrdinu samé mdlé a zaujímavé postavy. Občas sa to snaží zachrániť režisérova expresionistická vsuvka s tieňohrou. Btw, hrdina je vtipný tým, ako si stále objednáva dve pivá (a bourbon) ale nikdy nedopije ani to jedno (bartender si ho doberá, že za tie roky podával dvojité giny, dvojité whisky, ale o dvojitom pive ešte nepočul). ()

Reklama

Reklama